Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εαν εξερεσεις το θεμα με την γείωση που εχουν ειναι φοβερα ηχεια. 70 ευρω τα ειχα παρει απο τα media markt οταν ακομα ειχα crt monitor, πριν απο 7-8 χρονια

θυμάμαι ακομα το πρωτο θρίλερ που ειδα με αυτα στο pc. ειχε πρωτοβγει το Stay Alive τοτε. οταν δονουταν ο controller στην ταινια.. ακουσα κατι απο πισω μου, ειχαμε αλουμινόχαρτο πανω στο καλοριφερ για να μην μπαινει σκονη, και αυτο ετριζε με το μπασο. ειχα κλασει μέντες.

μετα επαιξα left for dead. το ποντικι εξαφανίστηκε στο πρωτο jumpscare.

το ποντικι βρισκετε ακριβως κατω απο το numpad του πληκτρολογιου, στο σερταρακι ετσι εχω συνηθίσει, αυτο που αχνοφενεται στην ακρι ειναι η στήριξη για το χερι μου. απλο ποντικι, 20€ ειχε καποτε :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια ερώτηση με αφορμή την ανάρτηση του φίλου πιο πάνω: Εσείς που έχετε την τηλεόραση κρεμασμενη, σας βολεύει; Δεν είναι κουραστικό; σβέρκο-wise?

Όχι αν πας πίσω τη καρέκλα και σπάει η μέση της

Αν έχεις και καρέκλα με στήριξη στον αυχένα (μιας και έχω τέτοια) δεν το παρατηρείς καν

Αν είχα χώρο θα την έβαζα πιο χαμηλά, αλλά αφού έχω χώρο να πάω τη καρέκλα 1-2 μέτρα πίσω το αντισταθμίζω (σε συνδυασμό με το οτι είναι 40" η δική μου)

Έχουμε τιμήσει αρκετοί βλέπω τα logitech x-530

Πρώτη μούρη κάθε τόσο :P

Μιλάμε για τη πιο value for money αγορά της προηγούμενης και αυτής της 10ετιας

Έχουν βγάλει 9 χρόνια σε μένα, κόστισαν 60€, δουλεύουν τέλεια ακόμα (δε νομίζω ότι χάλασαν σε κανένα) και ακούγονται και καλά, δεν έχουν ήχο αντίστοιχο των χρημάτων τους, άλλοι θα τα πουλαγαν πολύ περισσότερο ειδικά σήμερα που βλέπεις τα "gaming" περιφερειακά να κάνουν μικρές περιουσίες

Γιατί να τα αλλάξει κάποιος; Με 60€ αυτή τη στιγμή δε παίρνεις ούτε κατά το ήμισυ καλά ηχεία

Μάλιστα έχω σκεφτεί ότι αν τα πουλαγα θα τα πουλαγα πιο ακριβά απο όσο τα πήρα, τι μεταπωλητικη αξία iPhone μου λέτε μετά; :P

Συμφωνώ, στα 54€ που τα πήρα εγώ(έχει 5 χρόνια) μάλλον είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει από άποψη vfm

Τώρα αν κάθε φορά που ανοιγοκλείνει το φως του μπάνιου κάνουν πατ-πατ κλάιν μάιν, I can live with that :P

εχω φερει το γραφειο πιο μπροστα για να μεγαλωσω την αποσταση θεασης.η μιση βαση της οθονης ειναι επανω στο γραφειο κ απο πισω η οθονη στηριζεται στον τοιχο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...