Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wrong topic? :P

Λολ....... λαθος thread mate.......

Eδω ειναι   Insomniac's Desks Pictures thread

:P :-D

ωχχχχχ σωστά και έλεγα πιος το μετέφερε και γιατί στο hardaware :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση με αφορμή την ανάρτηση του φίλου πιο πάνω: Εσείς που έχετε την τηλεόραση κρεμασμενη, σας βολεύει; Δεν είναι κουραστικό; σβέρκο-wise?

Δημοσ.

Και η δική μου γωνιά. Περίμενα να κρεμάσω την τηλεόραση για να το ανεβάσω.

Παντως υπαρχει μια μικρη δυαναλογια στα περιφερειακα καθως το Mousepad κοστιζει ακριβοτερα απο το πληκτρολογιο :P

Ομορφο το Scout 2 σε ασπρο  :wub:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια ερώτηση με αφορμή την ανάρτηση του φίλου πιο πάνω: Εσείς που έχετε την τηλεόραση κρεμασμενη, σας βολεύει; Δεν είναι κουραστικό; σβέρκο-wise?

Υπαρχουν βασεις που επιτρεπουν την κινηση της τιβι πανω κατω.

Εδιτ: Οχι στον αξονα Ψ

Δημοσ.

γιατι βαζετε τους πυργους πανω στα γραφεια?

εγω τα pc μια ζωη, απο 5 χρονων τα ειχα κατω χαμηλα.. μετα πήρα το haf 922 και δεν το παιρνει το γραφειο κατω,

im03n9.jpg

• Like 3
Δημοσ.

αυτο το πραμα ειναι τακτοποιομενο τωρα, που να το δεις πως ηταν πριν :fear:

ποσα πραγματα εχουνε πέσει απο πισω, να ειμαι τωρα να ψανχω μερες το πολυμετρο και να μην ξερω που ειναι..

Δημοσ.

εγω τα pc μια ζωη, απο 5 χρονων τα ειχα κατω χαμηλα.. μετα πήρα το haf 922 και δεν το παιρνει το γραφειο κατω,

im03n9.jpg

Το ποντικι που το χρησιμοποιεις? Δεν θα την παλευα με τοσο λιγο χωρο αναμεσα σε πληκτρολογιο και πυργο.. :P

Δημοσ.

Το ποντικι που το χρησιμοποιεις? Δεν θα την παλευα με τοσο λιγο χωρο αναμεσα σε πληκτρολογιο και πυργο.. :P

Κάτι αχνοφαίνεται από κάτω ;p

• Like 2
Δημοσ.

Παντως υπαρχει μια μικρη δυαναλογια στα περιφερειακα καθως το Mousepad κοστιζει ακριβοτερα απο το πληκτρολογιο :P

Ομορφο το Scout 2 σε ασπρο  :wub:

Είμαι οπαδός των flat και αθόρυβων πληκτρολογίων, περίπου όπως είναι των λάπτοπ, αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω κάποιο (έστω ακριβό) καλό. Μόνο το razer deathstalker, το οποίο όμως ξεφεύγει σε διαστάσεις. Αν έχεις κάποιο να προτείνεις θα σου είμαι ευγνώμων.

Το κουτί σε ασπρόμαυρο είναι πανέμορφο. Γενικά αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει στα pc. Έχει και το καλό ότι στο μάτι δεν φαίνεται τόσο έντονη η όποια σκόνη παγιδεύετεαι στα φίλτρα μπροστά.

Ακριβώς όπως προείπε και ο DimitrisOP, πρέπει να κάνεις μισό μέτρο πίσω την καρέκλα και είσαι εντάξει. Ανάλογα και τις γωνίες θέασης της tv βέβαια. Νομίζω όμως χωροταξικά, βολεύει πολύ κρεμασμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...