panos217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 παρε γυαλινο γραφειο καλη ιδεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 γιατι βαζετε τους πυργους πανω στα γραφεια? Λιγότερη σκόνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μετα απο ενα καλο καθαρισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και το δικο μου με λιγο χαλια αναλυση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 επόμενα στεπς μετάκομιση γιατι ο χωρος δεν με χωράει. με πονάει η καρδια να βλέπω πικαπ ενισχυτές μικτες στα πατώματα.και ένα custom γραφείο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Το ξέρω, είναι λίγο χάλια! Βολεύει όμως πολύ η θέση αριστερά ακουμπάω καφέδες κτλ. (το pc θέλει καινούριο κουτί, οκ το ξέρω... Καλύτερη κατάσταση είναι στο PS4 όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G-pal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 επόμενα στεπς μετάκομιση γιατι ο χωρος δεν με χωράει. με πονάει η καρδια να βλέπω πικαπ ενισχυτές μικτες στα πατώματα. και ένα custom γραφείο. Ποιο ειναι τ mousepad? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ενα απλό steelseries clothe fat σε άσπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentenced3468 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 αρχαία (φαίνεται απο τα wallpapers) η ψωνιστικη αυτή photo άλλα είπα να βάλω και εγώ κάτι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Να ανεβάσω και εγώ ένα update, παλιότερα τώρα Sorry για την ποιότητα ειδικά της δεύτερης, αλλά είναι από κινητό! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Να ανεβάσω και εγώ ένα update, παλιότερα τώρα Sorry για την ποιότητα ειδικά της δεύτερης, αλλά είναι από κινητό! Το κουτακι τα σπαει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Να ανεβάσω και εγώ ένα update, παλιότερα τώρα Sorry για την ποιότητα ειδικά της δεύτερης, αλλά είναι από κινητό! Κάτι τελείως off topic. Το πλαίσιο που συγκρατεί τους δύο μπροστινούς ανεμιστήρες(ή ίσως και το φίλτρο), στο δικό μου R4, συντονίζει συνεχώς και θέλει ένα απαλό άγγιγμα με το χέρι για να σταματήσει για τα επόμενα 5 λεπτά.. Παρατήρησες ποτέ κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Κάτι τελείως off topic. Το πλαίσιο που συγκρατεί τους δύο μπροστινούς ανεμιστήρες(ή ίσως και το φίλτρο), στο δικό μου R4, συντονίζει συνεχώς και θέλει ένα απαλό άγγιγμα με το χέρι για να σταματήσει για τα επόμενα 5 λεπτά.. Παρατήρησες ποτέ κάτι τέτοιο? Όταν λες συντονίζει; Στις δονήσεις των HDD μήπως; Γιατί αν είναι αυτό, το είχα παρατηρήσει και εγώ. Τελικά έβγαλα τον HDD για να μπει στο PC2 και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μια λύση που είχα προσπαθήσει, και είχε μερικώς καλό αποτέλεσμα (όχι απόλυτο, αλλά πολύ χαμηλότερα αισθητό) ήταν να βάλω σε κάθε βίδα που ενώνει HDD cage και υπόλοιπο κουτί, τα λαστιχάκια που έχει μέσα για τις δονήσεις (νομίζω αυτά που στα έδινε και καλά για να βάζεις στους HDD). Επίσης, βάλε στα power options (advanced) να κλείνει ο HDD, ώστε στην περίπτωση που δε το χρησιμοποιείς να σταματάει και το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Mine's & parsifal's 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Έτσι δίπλα-δίπλα είναι καλύτερα, με το που δεις κάτι στο fb παντόφλα και όταν παίζετε κάνα online game και noob-ιαζει! να πέφτει και η φάπα! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα