dimitrisOP Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 τα 2 μονιτορς ειναι οντως πολυ βολικα, δινει αλλη απλα,μπορεις να κανεις κατι αλλο κοψε τις κορνιζες και δεν θα εχεις καθολου κενο απο οτι βλεπω μονο εγω ειμαι με ενα μονιτορ 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 1. Αν βάλω το ηχείο δεξιά από την οθόνη θα βρίσκει στο κουτί άρα πρέπει να τα στριμώξω, ΚΙ ΑΛΛΟ 2. Και τα 2 τέρατα έχουν χοντρό frame άρα μια η άλλη, πάλι κενό θα έχει! 3. Δεν την έχω βάλει για να βλέπω ποιο καλά ή ότι άλλο, αλλά γιατί με βολεύει όπως είδες στο Cinema 4D και γενικά. Οπότε δεν έχω θέμα και πίσω μου να είναι η άλλη (που λέει ο λόγος ) Αυτά... Αφου ακομα σου λειτουργουν τα Turbo X πραγματα που εχεις,θα πρεπει να θεωρεισαι τυχερος
evoracing Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αφου ακομα σου λειτουργουν τα Turbo X πραγματα που εχεις,θα πρεπει να θεωρεισαι τυχερος Σκυλιά μαύρα σου λέω! από turbo-x έχω το ποντίκι και τα ηχεία που έχω κρατήσει μόνο το γούφερ και άλλαξα μόνο τα πάνω, όχι ότι είχαν θέμα τα παλιά απλά αυτά που έβαλα με καλύπτουν περισσότερο σε απόδοση-ποιότητα ήχου.
panos217 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σκυλιά μαύρα σου λέω! από turbo-x έχω το ποντίκι και τα ηχεία που έχω κρατήσει μόνο το γούφερ και άλλαξα μόνο τα πάνω, όχι ότι είχαν θέμα τα παλιά απλά αυτά που έβαλα με καλύπτουν περισσότερο σε απόδοση-ποιότητα ήχου. Το ποντικι σου ειναι το Vicious το εχω και εγω. εχω παρατηρησει οτι δεν δουλευει καλα πανω σε mousepad και το εχω "σκετο"
evoracing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το ποντικι σου ειναι το Vicious το εχω και εγω. εχω παρατηρησει οτι δεν δουλευει καλα πανω σε mousepad και το εχω "σκετο" Ισχιει! Αν καΙ δεν με ενδιαφερει ιδιετερα αφου ποτε δεν χρησιμοποιώ. Δεν με βολεύει...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι λίγο αβολη για τα πόδια η τοποθεσία του κάτω δεξιά κουτιού? 1
aneurysm Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι, αλλα περιμενω να μετακομισω για να αλλαξω και γραφειο...
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Σε ότι χρωματάκι θέλετε! Μπλε, κόκκινο (από φώτο) αλλά και Πράσινο,άσπρο, μοβ, κίτρινο κτλ μοβ!!!
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οριστε λοιπον και το δικο μου! Value αυτο το Mousepad απο τα Jumbo εχω 2
dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 γιατι βαζετε τους πυργους πανω στα γραφεια? 5
panos217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εγω τον εχω στο γραφειο γιατι μ αρεσει να το βλεπω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα