Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα 2 μονιτορς ειναι οντως πολυ βολικα, δινει αλλη απλα,μπορεις να κανεις κατι αλλο κοψε τις κορνιζες και δεν θα εχεις καθολου κενο :P

απο οτι βλεπω μονο εγω ειμαι με ενα μονιτορ -_-

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Αν βάλω το ηχείο δεξιά από την οθόνη θα βρίσκει στο κουτί άρα πρέπει να τα στριμώξω, ΚΙ ΑΛΛΟ :P

2. Και τα 2 τέρατα έχουν χοντρό frame άρα μια η άλλη, πάλι κενό θα έχει!

3. Δεν την έχω βάλει για να βλέπω ποιο καλά ή ότι άλλο, αλλά γιατί με βολεύει όπως είδες στο Cinema 4D και γενικά. Οπότε δεν έχω θέμα και πίσω μου να είναι η άλλη (που λέει ο λόγος :P)

Αυτά... 

Αφου ακομα σου λειτουργουν τα Turbo X πραγματα που εχεις,θα πρεπει να θεωρεισαι τυχερος :D

Δημοσ.

Αφου ακομα σου λειτουργουν τα Turbo X πραγματα που εχεις,θα πρεπει να θεωρεισαι τυχερος :D

Σκυλιά μαύρα σου λέω! :P από turbo-x έχω το ποντίκι και τα ηχεία που έχω κρατήσει μόνο το γούφερ και άλλαξα μόνο τα πάνω, όχι ότι είχαν θέμα τα παλιά απλά αυτά που έβαλα με καλύπτουν περισσότερο σε απόδοση-ποιότητα ήχου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκυλιά μαύρα σου λέω! :P από turbo-x έχω το ποντίκι και τα ηχεία που έχω κρατήσει μόνο το γούφερ και άλλαξα μόνο τα πάνω, όχι ότι είχαν θέμα τα παλιά απλά αυτά που έβαλα με καλύπτουν περισσότερο σε απόδοση-ποιότητα ήχου.

Το ποντικι σου ειναι το Vicious το εχω και εγω. εχω παρατηρησει οτι δεν δουλευει καλα πανω σε  mousepad και το εχω "σκετο"

Δημοσ.

Το ποντικι σου ειναι το Vicious το εχω και εγω. εχω παρατηρησει οτι δεν δουλευει καλα πανω σε mousepad και το εχω "σκετο"

Ισχιει! Αν καΙ δεν με ενδιαφερει ιδιετερα αφου ποτε δεν χρησιμοποιώ. Δεν με βολεύει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...