jimisvog Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος... η κοπελιά ποια είναι Emilia Clarke it is 1
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος... η κοπελιά ποια είναι 500 καμψεις επειδη δεν την ηξερες. ΜΕΤΡΑΩ! Ή αλλιως η καυλιση απο το games of thrones. 1
Demon Lord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 500 καμψεις επειδη δεν την ηξερες. ΜΕΤΡΑΩ! Ή αλλιως η καυλιση απο το games of thrones. Ωχ ναι... -.- μ'αρέσει που έχω δει και τους τέσσερις κύκλους της σειράς Χωρίς το ξανθό δεν τη γνώρισα, της πάει πιο πολύ αυτό το μαύρο.
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ ναι... -.- μ'αρέσει που έχω δει και τους τέσσερις κύκλους της σειράς Χωρίς το ξανθό δεν τη γνώρισα, της πάει πιο πολύ αυτό το μαύρο. 1000 επειδη την ηξερες! Βγηκε και το trailer για την 5η season για οσους δεν το εχετε δει. 1
patriot21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και η δικη μου γωνια χαλαρωσης... τη ζωνη μη ξεχνας...
malmsteen1984 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και άλλο update, πήρα μεγαλύτερη τάβλα για να χωράω! τα ηχεία ποια είναι? monitors να φανταστώ...
Metaksas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και η δικη μου γωνια χαλαρωσης... για την καρεκλα πρεπει να εσκασες κανενα 300 σιγουρα, απο που αν επιτρεπεται?
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ολες αυτες οι καρεκλες κοστιζουν 250+ δυστηχως,αρκετα τσιμπημενες τιμες και δεν γνωριζω αν τουλαχιστον εχουν καποια αξιολογη εγγυηση για τα χρηματα αυτα ή αν απλα πληρωνεις την διαφημιση που κανουν με τους διασημους παικτες παιχνιδιων.
Metaksas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ολες αυτες οι καρεκλες κοστιζουν 250+ δυστηχως,αρκετα τσιμπημενες τιμες και δεν γνωριζω αν τουλαχιστον εχουν καποια αξιολογη εγγυηση για τα χρηματα αυτα ή αν απλα πληρωνεις την διαφημιση που κανουν με τους διασημους παικτες παιχνιδιων. δν εχω πετυχει ποτε σε κανενα μαγαζι τετοιου τυπου για να δω εστω αν βολευει... αλλα απο ομορφια ειναι ωραιες οι ατιμες. την βρηκα τελικα στο E-shop http://www.e-shop.gr/akracing-premium-gaming-chair-black-black-p-PER.813086η τιμη ακρως απαγορευτικη!!!
Δημοφιλής ανάρτηση booZe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να και το δικό μου γραφειάκι εργασίας. 35
jimisvog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να και το δικό μου γραφειάκι εργασίας. Πολυ ωραιοοος 5
panos217 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο..! Ασχολεισαι και με προγραμματισμο βλεπω! 2
TheRiddler Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Να και το δικό μου γραφειάκι εργασίας. Εντάξει, απίστευτο! Έχεις αγοράσει τον βραχίονα της Dell που σηκώνει δυο οθόνες μαζί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα