Havik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Να βάλω και εγώ το δικό μου, το πρώτο είναι το παλιό, είπα να φτιάξω και ένα κουτί για να το μαζέψω λίγο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μπαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Να βάλω και εγώ το δικό μου, το πρώτο είναι το παλιό, είπα να φτιάξω και ένα κουτί για να το μαζέψω λίγο. ωραίος!! το κουτί πως πάει απο σκόνη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Wtf man, σε τροχόσπιτο μένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Στην πρώτη φωτό τι ακριβώς κάνεις; Πληκτρολογείς σε σβηστή οθόνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Να ήταν και ο ίδιος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 το κουτι ειναι ολα τα λευτα....πολυ καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Deleted... Update Later... ^Συνεπής όπως πάντα στα ραντεβού μου (when u see it κλπ.).. Λιοπυροντέσκτοπ και λιοπυρόκουτο με αντικλεπτικής τεχνολογίας cabling management. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ^Συνεπής όπως πάντα στα ραντεβού μου (when u see it κλπ.).. Λιοπυροντέσκτοπ και λιοπυρόκουτο με αντικλεπτικής τεχνολογίας cabling management. Ούτε mainframe να είχες με τόσα καλώδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ^Μαζεύονται τα άτιμα. Μόνο η κάρτα γραφικών έχει 4 πάνω της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 με αντικλεπτικής τεχνολογίας cabling management. Ι loled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Deathtrap για σκλιά-γτιά-κουνάβια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ας βάλω και εγώ την δικιά μου. Απο περιφερειακά ολοκληρώθηκε το σετ, τωρα κάποια στιγμή στο μέλλον χρειάζεται και ενας νεος υπολογιστης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 και μια 1080p οθονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 και μια 1080p οθονη Αν εννοεις εμενα, 1080p είναι η οθόνη μου. Βέβαια την εχω 3-4 χρονάκια αλλα ακομη βασταει καλα. Στο μελλον θα μπει μια Dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα