stathisgtr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το ησυχαστήριο μου... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο κουτί. Σ'ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Mε την πρωϊνή καφεδαρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χρονι το ολο σου Set up ειναι πολυ ομορφο.Μονο η οθονη ειναι που το χαλαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Mε την πρωϊνή καφεδαρα... Τι έπαιξες στο Κινο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χρονι το ολο σου Set up ειναι πολυ ομορφο.Μονο η οθονη ειναι που το χαλαει Εχεις δικιο μονο αυτο εχει μεινει για αλλαγη.Ειναι απο το 2009 η οθονη.Περιμενω να χαλασει μπας και την αλλαξω Πρεπει να φτιαξω και τα ηχεια(εσυ που εισαι Logitech fan boy ειναι τα x 540). Τι έπαιξες στο Κινο? Κατι λιγα αλλα δεν δινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δικιο μονο αυτο εχει μεινει για αλλαγη.Ειναι απο το 2009 η οθονη.Περιμενω να χαλασει μπας και την αλλαξω Πρεπει να φτιαξω και τα ηχεια(εσυ που εισαι Logitech fun boy ειναι τα x 540). Κατι λιγα αλλα δεν δινει Ειμαι Logitech fanboy για το After sales support και τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν,και μαλιστα ετυχε σημερα να το επιβεβαιωσω αυτο με αλλαγη των ακουστικων και του ποντικιου που ειχα.Ενω στο Πλαισιο μου τα μασαγανε για το ποντικι(Logitech G600)επειδη σε ενα σημειο ειχε βρεο και ειχε ανοιχτει,με το που επικοινωνησα με την εταιρια σε λιγα λεπτα κοπηκε ανετα το πιστωτικο και τωρα περιμενω για νεα ακουστικα και ποντικι προφανως παλι Logitech Οσο για τα ηχεια,αν περιμενεις την οθονη να χαλασει αυτα να δεις ποσο θα περιμενεις για να χαλασουν . Παντως αν δεν σε παιρνει οικονομικα μπορεις να βαλεις να την πουλησεις την δικια σου και να δεις για καμια 23αρα στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι Logitech fanboy για το After sales support και τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν,και μαλιστα ετυχε σημερα να το επιβεβαιωσω αυτο με αλλαγη των ακουστικων και του ποντικιου που ειχα.Ενω στο Πλαισιο μου τα μασαγανε για το ποντικι(Logitech G600)επειδη σε ενα σημειο ειχε βρεο και ειχε ανοιχτει,με το που επικοινωνησα με την εταιρια σε λιγα λεπτα κοπηκε ανετα το πιστωτικο και τωρα περιμενω για νεα ακουστικα και ποντικι προφανως παλι Logitech Οσο για τα ηχεια,αν περιμενεις την οθονη να χαλασει αυτα να δεις ποσο θα περιμενεις για να χαλασουν . Παντως αν δεν σε παιρνει οικονομικα μπορεις να βαλεις να την πουλησεις την δικια σου και να δεις για καμια 23αρα στις αγγελιες. Δεν νομιζω να την πουλησω,θα την κρατησω backup αν αποφασισω να παρω οθονη.Οσο για τα ηχεια,πολυ καλη επιλογη τοτε και το τι εχουν τραβηξει δεν λεγεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να μαι και εγω με νεο συστηματακι!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να μαι και εγω με νεο συστηματακι!! WP_20150110_00_31_26_Pro.jpg Ωραίος και ο σκελετός ;p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το πολυμπριζο κολλησε το κατω απο το γραφειο ή παρε ενα που εχει ηδη αυτοκολλητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το πολυμπριζο κολλησε το κατω απο το γραφειο ή παρε ενα που εχει ηδη αυτοκολλητα. Με βολευει καλύτερα εκει για να βαζω βγαζω φορτιστες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Με βολευει καλύτερα εκει για να βαζω βγαζω φορτιστες!! Πηγες και εσυ σε 970 βλεπω Ολα τα λεφτα το αναποδο controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πηγες και εσυ σε 970 βλεπω Ολα τα λεφτα το αναποδο controller E τι να κανω που η 760 μας βγήκε λίγη!!! Του αρεσει να φορτίζει ανάποδα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα