Heatspreader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έκανα μερικές αλλαγές. Μαζί με τη νέα οθόνη. 2014-11-06 04.49.58.jpg Μαζί με το Razer Ouroboros που ήρθε στην παρέα. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μαζί με το Razer Ouroboros που ήρθε στην παρέα. 20141230_140652.jpg Θα αλλαξεις και πληκτρολογιο σε Razer??
Heatspreader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Θα αλλαξεις και πληκτρολογιο σε Razer?? Όχι όχι. Πάντα είχα καλά ποντίκια και φθηνά πληκτρολόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το CMSTORM. Δεν παίζω μόμπες έτσι και αλλιώς για να χρειάζομαι επιπλέον πλήκτρα. Πριν από αυτό ήμουν για χρόνια με ένα απλό πληκτρολόγιο PS2 της Microsoft το οποίο επίσης με είχε βολέψει πολύ. http://www.bluepoint.net/data/pix/106886_detailed.jpg
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η καινούργια μου καρεκλα.Είναι αρκετα άνετη. απο 140€ την πήρα 81€ ...ήταν σε έκπτωση Βεβαια όπως όλα τα πράγματα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος αν είναι γνήσιο ή μαιμού.Ο χρόνος θα δείξει ...Αν είναι μαιμου καρέκλα θα διαλύθει σε 10 με 12 μήνες,μπορεί και λιγότερο.Θα δούμε Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR 3
panos217 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και εγω πρεπει να παρω καποια στιγμη μια καρεκλα της προκοπης! 1
Havik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και εγω πρεπει να παρω καποια στιγμη μια καρεκλα της προκοπης! Αν είσαι πάνω από 1.80 και θες καρέκλα ~100€ καλή τύχη! Έχω πάει σε 4 καταστήματα με μεγάλη ποικιλία σε καρέκλες σε όλες η πλάτη είναι για ανθρώπους κάτω από 170, το προσκέφαλο ακουμπάει στην πλάτη και σε αναγκάζει σε τελείως άβολη στάση… 1
micahel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 αυτές οι καρέκλες είναι όλες από Κίνα, οπότε δύσκολα με 80-100 ευρώ να βρεις μια που θα κρατήσει, οι κάλες είναι από 150 και πάνωυπάρχουν και κάποιες υποτίθεται ελληνικές οπού θα σου πει το μαγαζί ότι βάζει ότι καλημα θες και έχει και ανταλλακτικά αν χρειαστεί, άλλα πολύ λίγα σχέδια -------------- πολύ κάλες τιμές και ποικιλία άλλα και ετοιμοπαράδοτα έχει αυτό εδώ το μαγαζί, tzivas-epipla.gr και δεν ειναι στο σκρουτζ ---------------- από εδώ πήρα την δικιά μου και με +5 ευρώ μου την φέραν συνομολογημένη σπίτιαυτή πήρα εγώ, δένει τέλεια με την πλάτη, είμαι 1,75 http://tzivas-epipla.gr/karekles-grafeiou/1907-karekla-grafeiou-.html σε σχεση με το σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/4385565/BF7500-Bucket-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE-%CE%95%CE%9F274.html ------------------- για δοκιμή, είχα γυρίσει την μίση Αθήνα, practicer - πλαίσιο έχουν τις ίδιες πάνω κάτω,sato - εντος δεν έχουν πολλές, το ίδιο και στο stock house τουςκαι σε κάποια μικρά μαγαζιά, είχαν κάτι τελείως χαζές.μεγάλη έκθεση έχει αυτός εδώ, άλλα είναι μονό να πάτε να την δείτε και να μην την πάρετε από αυτόν http://www.exoplismos-agapios.gr/index.php είναι αγενέστατος και αργος, μου είχε πει 1+ βδομάδα και 15 ευρώ για να μου την στείλει σπίτιενώ αυτός που λέω ποιο πάνω 2 μέρες +5 ευρώ για σπίτι 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 offtopic much?
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα κανείς desk ρε κτηνος; Μια χαρά. Keep going and provide pics. 2
qsis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 μετά και τη πρόσφατη προσθήκη 40αρας..(επιτέλους θα σταματήσω να παίρνω τo κουτί στο σαλόνι για κονσολοκατάσταση) η καρεκλα ποια ειναι? υπαρχει και σε μαυρη? και απαντώ, αν και ένα μήνα μετά, αυτή την έχω εγώ σε μαύρη είναι αρκετά άνετη και σχετικά ανθεκτική, οι μηχανισμοί της τουλάχιστον αντέχουν πολλά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το φινίρισμά της και λοιπά θεματάκια που αφορούν τη γενικότερη ποιότητα δε τα λες και τέλεια, αλλά για 100αρικο είναι ικανοποιητική και έχει φοβερή στήριξη στο κεφάλι και του αγκώνες (για gaming κυρίως αυτό) εγώ παίζω στα 95 κιλά, οπότε τρώει και το ζόρι της , άλλες καρέκλες τις σπάω τελείως για πλάκα μέσα σε λίγο διάστημα 1
Mpiftekis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η καρεκλα ειναι στιβαρη. Μη σε ξεγελαει η πλατη που φενετε λεπτη. Ειμαι 110 κιλα 1.88 υψος. Καιγομαι κανονικα περνοντας ωρες στην καρεκλα. Μετα απο 2 χρονια εχω να πω οτι ειναι ετσι οπως την πηρα. Αξιζει το καθε ευρω της. Ναι αλλά δε λες ποιά είναι από πού την πήρες και πόσο Offtopic το ξέρω, μπορείς να απαντήσεις και σε πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα