Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 το topic όμως είναι για "desks" (γραφεία) όχι για το εσωτερικό του case/tower... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αν και εχω ξανα ανεβασει φοτο, αλλα λογου αλλαγης οθονης και πληκτρολογιου ειπα να το ξαναδειτε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αν και εχω ξανα ανεβασει φοτο, αλλα λογου αλλαγης οθονης και πληκτρολογιου ειπα να το ξαναδειτε 20141221_120655.jpg Απλα τελειο...Τι γινεται μονο εγω εχω μια οθονη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μπα και εγώ μόνο μία έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αν και εχω ξανα ανεβασει φοτο, αλλα λογου αλλαγης οθονης και πληκτρολογιου ειπα να το ξαναδειτε 20141221_120655.jpg το πληκτρολόγιο ποιό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 το πληκτρολόγιο ποιό είναι? το λέει η υπογραφή του Ducky Shine 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 το λέει η υπογραφή του Ducky Shine 3 ω ρε στραβομάρα.. thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ducky shine 3. Το Spacebar ειναι Costum απο εμενα. Το δευτερο ειναι το Snake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αν και εχω ξανα ανεβασει φοτο, αλλα λογου αλλαγης οθονης και πληκτρολογιου ειπα να το ξαναδειτε 20141221_120655.jpg Ολα καλα αλλα το κουτι και ο κοκκινος ανεμηστήρας θελουν αλλαγμα ASAP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ολα καλα αλλα το κουτι και ο κοκκινος ανεμηστήρας θελουν αλλαγμα ASAP Το κουτι να σου πω την αληθεια δεν το κοβω να το αλαζω τουλαχιστον αμεσα. Εχω μεινει αφραγκος. Αλλα για το ανεμιστηρι εχεις δικιο. Τι χρωμα μπορουσα να το βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το κουτι να σου πω την αληθεια δεν το κοβω να το αλαζω τουλαχιστον αμεσα. Εχω μεινει αφραγκος. Αλλα για το ανεμιστηρι εχεις δικιο. Τι χρωμα μπορουσα να το βαλω? Μπλε οπως τα υπολοιπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μπλε οπως τα υπολοιπα! Ασπρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι και το κοκκινο ,εμένα μ αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι και το κοκκινο ,εμένα μ αρεσει Για μια αισθηση λουνα παρκ η χριστουγιαννιάτικου δεντρου, ναι καλο ειναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Για μια αισθηση λουνα παρκ η χριστουγιαννιάτικου δεντρου, ναι καλο ειναι... Οχι εχεις δικιο. Τωρα που το ειδα απο την φωτο το καταλαβα οτι δεν παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα