Iris_89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια οριστε και το δικο μου! Ωραίο κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 να το συμμαζεψω η να το βαλω οπως ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ανεβασε το οπως ειναι αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι οπως ειναι προς το παρον!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι οπως ειναι προς το παρον!! Γιατί λείπουν τα πλαϊνά καπάκια και από τα δύο κουτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι οπως ειναι προς το παρον!! Ωραία φάση. Θα μπορούσες να πάρεις ένα KVM Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ωραιο ssns! Μου αρεσε η πατεντα με τους σκληρους στον 2ο υπολογιστη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί λείπουν τα πλαϊνά καπάκια και από τα δύο κουτιά; Μου αρεσει να βλεπω το εσωτερικο τους,ειδικα οταν εχω βαλει και το χερακι μου για να δειχνουν ωραια! Ωραία φάση. Θα μπορούσες να πάρεις ένα KVM Switch. Τι κανει το συγκεκριμενο εργαλειο? πολυ ωραιο ssns! Μου αρεσε η πατεντα με τους σκληρους στον 2ο υπολογιστη!!! Θα ανεβασω μια φωτο στο αλλο thread με το εσωτερικο του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Με το kvm μπορεις να χρησιμοποιησεις την οθονη σου το πληκτρολογιο και το ποντικι και στους 2 υπολογιστες. Εχει ενα κουμπι πανω που διαλεγεις πιο πισι θα χρησιμοποιησεις καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ή για κάτι πιο απλό και χωρίς επιπλέον hardware μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mouse without borders. Μ ένα set ποντίκι/πληκτρολόγιο, ελέγχεις και τα 2 pc. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ο παλιός είναι αλλιώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με το kvm μπορεις να χρησιμοποιησεις την οθονη σου το πληκτρολογιο και το ποντικι και στους 2 υπολογιστες. Εχει ενα κουμπι πανω που διαλεγεις πιο πισι θα χρησιμοποιησεις καθε φορα Το ανεβασα διπλα τον παλιο. Ή για κάτι πιο απλό και χωρίς επιπλέον hardware μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mouse without borders. Μ ένα set ποντίκι/πληκτρολόγιο, ελέγχεις και τα 2 pc. Νταξει μεγαλη επικουρα το προγραμμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 και το παλιο μου Pc ( βλεπε post: http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/?p=52698895 )Αλλαζει ! Teaser :Το καλοκαιρι που θα το εχω τελειωσει θα κανω post hold on to the teaser trailer !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 λάθος topic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Οχι μωρε, αφου ειναι το κουτι απο το desktop μου, απλα το αλλο ιδιο ειναι το κουτι αλλαξε τωρα ειναι ετσι :Το οποιο θα αλλαξει σε 3-4 μηνες αρκετα βαζοντας μια GPU αλλα και αυτη στο loop. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα