Norone92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έκανα μερικές αλλαγές στο δωμάτιό μου σήμερα και μιας και είναι απ' τις ελάχιστες φορές στο χρόνο που είναι τακτοποιημένο, είπα να στείλω μερικές φωτογραφίες. 3
trelo alani Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Βρηκα το παλιο μ pc και θυμηθυκα τα παλια χαχαχαχ τα σπαει ειδικα η οθονη η sony trinitron 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Βρηκα το παλιο μ pc και θυμηθυκα τα παλια χαχαχαχ τα σπαει ειδικα η οθονη η sony trinitron Μιζέριασα λίγο, βάλ' τις σε spoiler.
garrett156 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 τι εννοείς βρήκες;το είχες χαμένο τέτοια κουμούτσα;ειδικά το μόνιτορ πρέπει να φώναζε να βρεθεί. 1
trelo alani Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 apla το ειχα στην αποθηκη και λεω τωρα δεν την δοκιμαζω και που το ανοιγω εκανα μπιιιιιιιιιιμπ γτ ελειπε η RAM ηχαχαχα τελικα δουλευει...αυτες της μερες φτιαχνω το αλλο το gamer PC με 16GB ram se κατι μερες θα ειναι ετοιμο !!!
WalkerSW Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αθανατα AIWA!!! To στεροφωνικο ειναι μεγαλυτερο απο το case!!! 2
Havik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε καμιά κουρτίνα xD μαμά έκανες account? 24
web_assasin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μονο το δικο μου γραφειο ειναι παντελως μπουρδελο? η απλα κανατε καθαριοτητα φουλ πριν βγαλετε τις φωτο σας? 2
chicken32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μονο το δικο μου γραφειο ειναι παντελως μπουρδελο? η απλα κανατε καθαριοτητα φουλ πριν βγαλετε τις φωτο σας? I guess both 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μονο το δικο μου γραφειο ειναι παντελως μπουρδελο? η απλα κανατε καθαριοτητα φουλ πριν βγαλετε τις φωτο σας? Φαίνεται πολύ, πολύ άβολο... ( για την τηλεόραση μιλάω ) 1
web_assasin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ολοι αυτο μου λενε,αλλα η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεις.. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ολοι αυτο μου λενε,αλλα η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεις.. Μπα ολα μια ιδεα ειναι.Ειδικα αν επαιρνες ενα 23Monitor θα ειχες γλυτωσει και πολυ χωρο και δεν θα στραβωνοσουν καθως δεν νομιζω οτι κανει να καθεσαι τοσο κοντα σε αυτες τις ιντσες. Στην περιπτωση σου εχεις μαζεψει ολα τα πραγματα στο γραφειο ακομα και το πολυμπριζο και μιας και εχει που εχει μικρο χωρο λογο της τηλεορασης γιαυτο φενεται ετσι.Σιγουρα ομως μπορεις να γλυτωσεις το χωρο αυτο αν αγορασεις καποια μικρη συρταριερα ή καποιο μικρο κομοδινο http://www.skroutz.gr/c/871/komodina-syrtarieres.html?from=catspan&keyphrase=%CF%83%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα