Iris_89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Είναι custom made? Μου κίνησες την περιέργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Είναι custom made? Μου κίνησες την περιέργεια Όχι, είναι από το WASD. Μηχανικό πληκτρολόγιο, με Cherry MX Brown διακόπτες. Τα χρώματα κτλ τα επιλέγεις εδώ, και στο στέλνουν έτοιμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου..το είχα καιρό άχτι να πάρω ένα πληκτρολόγιο της προκοπής, καθώς γράφω αρκετά καθημερινά. Και αφού δεν με ενδιαφέρουν extra keys, backlighting κτλ, είπα να φτιάξω ένα που θα χαιρόμουν να το κοιτάω και να το χρησιμοποιώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Όχι, είναι από το WASD. Μηχανικό πληκτρολόγιο, με Cherry MX Brown διακόπτες. Τα χρώματα κτλ τα επιλέγεις εδώ, και στο στέλνουν έτοιμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου..το είχα καιρό άχτι να πάρω ένα πληκτρολόγιο της προκοπής, καθώς γράφω αρκετά καθημερινά. Και αφού δεν με ενδιαφέρουν extra keys, backlighting κτλ, είπα να φτιάξω ένα που θα χαιρόμουν να το κοιτάω και να το χρησιμοποιώ. Cool! Είναι πραγματικά ωραίο και ξεχωριστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δαντη σε έξοδα θες να μας βάλεις μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Dante80 είσαι μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έκανα μερικές αλλαγές. Μαζί με τη νέα οθόνη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο!!!τα ηχεία ποια ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τα behringer ms20 πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο!!!τα ηχεία ποια ειναι; Ευχαριστώ. Τα behringer ms20 πρέπει να είναι. Ναι. Βέβαια το PC θα το κατεβάσω κάτω από το γραφείο πάνω σε βάση γιατί είναι μεγάλο το κουτί και η οθόνη φαίνεται ψείρα μπροστά του + ότι τρώει χώρο τσάμπα και δεν φαίνεται και το πλαϊνό. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheRiddler Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Έκανα μερικές αλλαγές. Μαζί με τη νέα οθόνη. 2014-11-06 04.49.58.jpg Πολύ όμορφο! Δεν αχρηστεύεται η μπαλκονόπορτα όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αλλά βγαίνω από την άλλη στο άλλο δωμάτιο. Θέλω να βλέπω και κήπο ταυτόχρονα βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Σε κανα 2 μηνες θα ξανα ανεβασω αφου τακτοποιησω το συστημα της υπογραφης 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 και το δικό μου, κάποια στιγμή ελπίζω και σε νέο monitor.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 έχουμε ίδιο φόντο με αυτο που έχεις στην samsung, τα σπάει όμως !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω την ίδια οθόνη σε άλλο σύστημα, 2253BW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα