evoracing Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Προσφερει στιγμες χαλαρωσης οσο να΄ναι !! 1) Ισχύει ότι σε χαλαρώνουν? 2) Ζώνη φοράς? 3) Αυτό μπροστά από το ποντίκι τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpi4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 αρωματικο με αρωμα φρουτα και κανει και σχεδια στον τοιχο αν ειναι βραδυ και εχεις τοιχο μεγαλο και αδειο 1)Χαλαρωνει αν εχεις 2-3 κερια με σβηστα φωτα και απλα ξαπλωνεις,αν εισαι στο pc και παιζεις λολ δυσκολα xD 2)Ζωνη μονο σε racing games 3)μπροστα απ το ποντικι ειναι η βαση του!εκει κοιμαται και φορτιζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 5:4 aspect ratio κοντεύοντας το 2015, αυτά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Eizo S19xx ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Την έχει στην υπογραφή του ρα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 κρεμας το παλιο hardware στον τοιχο? γαματο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Την έχει στην υπογραφή του ρα :Ρ Στραβωμάρα μου :Ρ Απλά κοίταξα στο γραφείο μου κι ένα παρόμοιο stand οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 5:4 aspect ratio κοντεύοντας το 2015, αυτά είναι! Είμαι παλιακος τύπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολίγον off topic αλλά μόλις έφτασε το καμάρι μου και πρέπει να ποζεριάσω λίγο...XD (click for full res) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολίγον off topic αλλά μόλις έφτασε το καμάρι μου και πρέπει να ποζεριάσω λίγο...XD (click for full res) Το μόνο που σκέφτομαι είναι Lego. Ωραίο και πρωτότυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Θα βάλεις πάνω γράμματα, νούμερα κτλ έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ψυχεδέλεια το keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αν ξέρει τυφλό, δεν νομίζω πως θα τα χρειαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Θα βάλεις πάνω γράμματα, νούμερα κτλ έτσι; Όχι, τι να τα κάνω; Αφού έτσι και αλλιώς δεν το κοιτάω όταν γράφω.. Το μόνο που σκέφτομαι είναι Lego. Ωραίο και πρωτότυπο Βασικά..το concept είναι αυτό. Pink Floyd <3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα