overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Φραπές είναι αυτός; Σε τέτοιο ποτήρι; Χωρίς καλαμάκι; Δεν ειναι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα επικοινώνησα με την καθαρίστρια μου(Αλβανίδα) και άυριο το απογευμα με 7 € θα μου καθαρίσει όλην την γκαρσονιέρα. Οπότε Αυριο κατα τις 19:30 ηώρα θα ανεβάσω καινούργιες φωτογραφίες με όλα πεντακάθαρα!
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα επικοινώνησα με την καθαρίστρια μου(Αλβανίδα) και άυριο το απογευμα με 7 € θα μου καθαρίσει όλην την γκαρσονιέρα. Οπότε Αυριο κατα τις 19:30 ηώρα θα ανεβάσω καινούργιες φωτογραφίες με όλα πεντακάθαρα! Να μην ξεχασεις να της πεις, οτι τις κονσολες να τις καθαρισει με σουιφερακι. 1
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Eχεις ενα δωμάτιο στην λίγη σκόνη σου Επίσης και λίγο καφέ στον αφρό του
mad-proffessor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και η δική μου ανανεωμένη γωνια(παραδόξως δε βγήκε καλή η φωτογραφία, δε το συνηθίζει η μηχανή έχει βγάλει καλύτερες) 1
Demon Lord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και η δική μου ανανεωμένη γωνια(παραδόξως δε βγήκε καλή η φωτογραφία, δε το συνηθίζει η μηχανή έχει βγάλει καλύτερες) Δύο Modem έχεις; Ωραίο το bonsai πάντως...
mad-proffessor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δύο Modem έχεις; Ωραίο το bonsai πάντως... Το ενα ειναι σκετο modem το ασπρο thomson- το αλλο κανει το routing, ναι το φυτο βγηκε ωραιο τελικα, το πηρα για το ζεν.
Brat Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα επικοινώνησα με την καθαρίστρια μου(Αλβανίδα) και άυριο το απογευμα με 7 € θα μου καθαρίσει όλην την γκαρσονιέρα. Οπότε Αυριο κατα τις 19:30 ηώρα θα ανεβάσω καινούργιες φωτογραφίες με όλα πεντακάθαρα! Απο φιλοτιμο και μονο θα επρεπε να της δωσεις ενα 50αρικο.
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο φιλοτιμο και μονο θα επρεπε να της δωσεις ενα 50αρικο. Και ένσημα ενός μήνα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως η καθαρίστρια μου κανε μια χαρακιά μισό εκατοστο στην μεγάλη οθόνη και είμαι κομμάτια απο την στεναχώρια και δεν έχω το κουράγιο να ανεβάσω φωτος.απλά κρίμα. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά να πάθεις που πληρώνεις καθαρίστρια να σου συμμαζέψει το δωμάτιο. Τεμπέλαρε. 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Με το δίευρο θα την έκανε. Χαχαχαχ με το διευρο λεει.Μπα όχι καταλαθος την εκανε αυτο διορθωνεται τωρα?
micahel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 εχω ακουσει για βαζελινη και οδοντοκρεμα αλλα προσεχε οχι πολυ ,πανω στην χαρακια και μετα με πανι ηρεμα τριβεις. δες στο ebay, εχει κατι παστες που λεει διορθονουν το προβλημα στην τουβλο x εγεινε η ζημια? 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ναι βαζελίνη και οδοντόκρεμα ταυτόχρονα το αναμιγνύω ή βάζω ή το ένα ή το άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα