vb23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Φίλε Zergoulini το γραφείο ειναι φοβερό . Κανουμε τραμπα κουτί με γραφείο ; :0) η οθόνη ειναι τς SAMSUNG η Syncmaster p2370hd ειναι και tv
Rizas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Zergoulini καλή η Marcus? Αξίζει τα λεφτά της? Πόσο καιρό την έχεις?
evoracing Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Για αρχή καθαρισμένο Desktop και συμμαζεμένο! Rainmeter & Rocketdock. Το γουρούνι πάνω από τον εκτυπωτή είναι για να καλύπτει μια τρυπούλα λόγω RAGE. και μια από ψηλά Steelseries Maniac Είναι και φούρνος μικροκυμάτων! και το μονιτορ. ( Σύντομα θα έχει παρέα, πάμε για δεύτερο!! ) Το γραφείο είναι custom made. Γωνια ikea, συνδυασμένο με άλλο κομμάτι ikea. Βάση είναι ένα τρίποδο των 7 ευρώ, δεν κατάφερα να βρω επέκταση επιφανειας. Στιβαρό και όπως το ήθελα. Επισης πρέπει να μαζευτούν τα καλωδια από κάτω γιατί με εκνευρίζει το χάος αλλα δυστυχώς δεν έχω κάμει όρεξη. Αυτά τα ψιψιψίνια δεν επιβαρύνουν τον υπολογιστή?
Wisdover Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αυτά τα ψιψιψίνια δεν επιβαρύνουν τον υπολογιστή? οχι ιδιαιτερα, τουλαχιστον στο συστημα μου δεν εχω παρατηρησει καποιο delay και τα σχετικα. τα ψιψιψίνια και τα κοκοψαρα τι μου θυμισες τωρα!!
evoracing Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 οχι ιδιαιτερα, τουλαχιστον στο συστημα μου δεν εχω παρατηρησει καποιο delay και τα σχετικα. τα ψιψιψίνια και τα κοκοψαρα τι μου θυμισες τωρα!! Ναι νταξ που να νοιώσει με το σύστημα που έχεις! Είχα ασχοληθεί και εγώ παλιότερα αλλά είχα και καλύτερο σύστημα! μειώσεις βλέπεις **Παλμογράφος το CPU
Wisdover Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ε νταξ αντε να δεις 5 sec στο boot και αλλα 1% στο cpu. Hahaha δεν κακο!! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σε τι δωματιάρες δουλεύετε ρε γαμώτο. Πφφφφ, τρελή ζήλεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 δεν βλέπω αρκετά Volvo έξω 2
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πού ξέρεις, στην απέναντι μεριά μπορεί να είναι όλα volvo
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 turbo x monitor = ban + ριξε ενα συμμαζεμοκαθαρισμα ρε dude 8
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχ .......Θα συμμαζέψω το απόγευμα όλη την γκαρσονιέρα μου και θα ξαναβγάλω πάλι φώτος.Για να δείτε την διαφορά Οσο για την turbo-x monitor και γω νόμιζα πως θά ήταν φόλα το monitor πριν το αγοράσω αλλά μόλις την λειτούργησα είδα οτι δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα απο τις μεγαλες γνωστές μάρκες 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Φραπές είναι αυτός; Σε τέτοιο ποτήρι; Χωρίς καλαμάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα