MavroManitari Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Έχω και στο αμάξι 2 focal 400 rms το καθένα πολύ ποιότητα όσο για το γραφείο πότε δεν παίζει τέρμα γιατί τρίζουν οι τοίχοι απλά το έχει στο σαλόνι το μεγάλο και για να μην το πουλήσω γιατί το έχω πολλά χρόνια το συνδεσα στον υπολογιστή Focal εεε ?? αααχχχ να είχα την οικονομική δυνατότητα όταν έκανα την σύνθεση
delpi4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 gratis bilder Το αραχτιριο μου !!Συντομα θα προστεθει καινουρια καρεκλα και ισως μεγαλυτερο γραφειο! τα ακουστικα ναι ειναι τα Astro a40! προσθεσα μερικες κακες φωτο γιατι τις τραβηξα απο το κινητο!Μολις μπορεσω(δεν βαριεμαι)θα βγαλω και με την φωτογραφικη καποιες! 2
doctorjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο delpi4!!! Το headset είναι τα Astro's 40??? και το κουτάκι???? Βγάλε ντε και μια το εσωτερικό του κουτιού To "Πολύ ωραίο" έγινε τέλειο...Βravo ρε παίχτη... AAA... και πόσο πήγε το μαλλί για τα Astro??? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από doctorjim 1
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μιας και εδω και λιγες μερες ειμαι στο στησιμο του νεου γραφειου παρουσιαζω μια φωτο απ το stuff μου. επισης στο νεο γραφειο θα μπουνε 3 οθονες 'Samsung M2762D' που δεν φαινονται στην φωτο και ενας imac 21.5 2010 model που δεν ειναι κ αυτος στην φωτο. http://s24.postimg.org/9ermnhp3p/20140607_132212.jpg Παίζει να ξενέρωσες αν τα panel δεν ειναι 1440p. χαχα πες το κι ετσι. εχω το main pc που ειναι το haf 932 στην φωτο που το χρησιμοποιω για τα παντα. στο μαυρο thermaltake θα μπει μεταχειρισμενο stuff που εχω μαζεψει για να γινει ενα τουμπανακι gaming pc ενω το λευκο pc που εχει καμια 8ετια το εχω για κατεβαστηρι τωρα που εβαλα vdsl απο κει και περα τον imac για ableton και το macbook μου το περνω σε ταξιδια και σπιτι το δουλευω με καρτα ηχου sl2 της serato που ουσιαστικα κανω κοντρολερς τα cdjs μου για να μην καιω cds. αυτα τα λιγα προς το παρων Θα εχει ενδιαφερον η διαταξη του χωρου που θα κανεις παντως με ολα αυτα. Στειλε φωτο οταν την τελειωσεις. ^what he said
PtiteCl0wne Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πρέπει να φτιάξω λίγο τα καλώδια και να πάρω καινούριο Mouse Pad.. 2
gorillas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 @Update: Πληκτρολόγιο, ποντίκι, θέση γραφείου! Μια καρέκλα γραφείου και τελειώσαμε με το update! 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το προσωρινό μου "γραφείο" summer_desk.jpg Ερε και να πατησει μια βροχη, μια καταιγιδα :lol: 2
Wisdover Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 λιγο αργα αλλα ηρθε και η σειρα μου. Εδω γινονται ολα τα μαγικα! To στοληδι του δωματιου Μια απο μακρια. Το πολυαγαπημενο μου κτηνος! Πολλες αλλαγες απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω. ελπιζω αυριο να μαζεψω λιγο τον χωρο και να ανεβασω νεες φωτο!
Wisdover Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Για αρχή καθαρισμένο Desktop και συμμαζεμένο! Rainmeter & Rocketdock. Το γουρούνι πάνω από τον εκτυπωτή είναι για να καλύπτει μια τρυπούλα λόγω RAGE. και μια από ψηλά Steelseries Maniac Είναι και φούρνος μικροκυμάτων! και το μονιτορ. ( Σύντομα θα έχει παρέα, πάμε για δεύτερο!! ) Το γραφείο είναι custom made. Γωνια ikea, συνδυασμένο με άλλο κομμάτι ikea. Βάση είναι ένα τρίποδο των 7 ευρώ, δεν κατάφερα να βρω επέκταση επιφανειας. Στιβαρό και όπως το ήθελα. Επισης πρέπει να μαζευτούν τα καλωδια από κάτω γιατί με εκνευρίζει το χάος αλλα δυστυχώς δεν έχω κάμει όρεξη. 18
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Minimal και ωραιο! Πως το παθε και βγαλε η Dell monitor με μικρα bezels.. Ζηλεψα!
Zergoulini Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ωραιο κουτι φιλε! Η οθονη τι ρατσα ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα