Antwni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ε ας μην έπαιρνες 5.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bazuk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ε ας μην έπαιρνες 5.1 Στο σπίτι μου, χωρούσαν, εδώ που μένω και σπουδάζω όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgrserifos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οριστε και η δικη μου σπηλια : 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οριστε και η δικη μου σπηλια : Πρωτη φορα βλεπω σπηλια με επενδυση ξυλου! Πολυ ομορφη η γωνια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgrserifos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Να'σαι καλα, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εντυπώσεις απο devastator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgrserifos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εντυπώσεις απο devastator? Πολυ ευχαριστημενος, ειδικα για τα χρηματα που δινεις. Το mouse ειναι λιγο πιο κατω απο τις προσδοκιες μου, μιας και ειμαι φανατικος fps gamer και θελω ενα αρκετα καλο mouse κατι που το devastator δεν ειναι, γι'αυτο και εχω αλλο ενα mouse μονο για fps. Γενικα ομως για browsing και παιχνιδια εκτος fps ειναι αρκετα βολικο. Οσο για το πληκτρολογιο, προσωπικα το εχω λατρεψει. Ανετο, με πολυ καλη αισθηση στα πληκτρα και η ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οριστε και η δικη μου σπηλια : Τρομερο cable management κατω απο το γραφειο μπραβο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σας μολις εχτες το βραδυ τελειωσα το καινουργιο κουτακι μου και ειπα να το μοιραστο μαζι σας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλοριζικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλοριζικο!! Ευχαριστω φιλε μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroscbr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 να και το δικο μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πρεπει να σ'αρεσουν οι μηχανες.. αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Φουτουριστικο και ωραιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ο φωτισμος κατω απο το ραφι ειναι ενσωματομενος η ξεχωριστος? Ψαχνω κατι τετοιο και για μενα . Απλα δεν θελω να φαινονται πολλα καλωδια κτλ . Αν εχει καποιος κατι κατα νου ας στειλει ενα πμ σορρυ για το οφτοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πρεπει να σ'αρεσουν οι μηχανες.. αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Αν δεν έβλεπα τη δεύτερη photo θα έλεγα ότι παίζει να καθόταν σε σέλα αντί για καρέκλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα