Zapee995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εαν και ο χωρος ειναι περιορισμενος ειναι πολυ ομορφο. Να το χαιρεσαι! μεγαλη αλλαγη στο set up μου!!!! LG ULTRAWIDE 21:9 2560X1080 Πολυ καλο! Ενημερωτικα, ποση ωρα κανεις να φτασεις απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη?? :P Πολυ θεαματικο το μονιτορ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο! Ενημερωτικα, ποση ωρα κανεις να φτασεις απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη?? :P Πολυ θεαματικο το μονιτορ! Πρεπει να 'ναι ενα τσιγαρο δρομος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 GP7δεν μπαίνει κάτω το woofer ? Γιατί πάντα πρέπει κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχει τόσο λίγο χώρο κάτω απ'το γραφείο που αν το βάλω εκεί θα το ταράξω στην κλωτσία και είναι κρίμα.. Κάτω δεξιά απ'το γραφείο είναι η συρταριέρα, οπότε ούτε εκεί μπαίνει, ενώ αμέσως αριστερά η μπαλκονόπορτα.. Στην αρχή μου ακούγονταν λίγο άσχημα, αλλά όταν έβαλα με splitter ένα ακόμη ηχείο στα αριστερά να "κοιτάζει" προς το woofer (αυτό που είναι ακριβώς κάτω απ΄τον αριστερό δορυφόρο των logi), η κατάσταση βελτιώθηκε κατά πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο! Ενημερωτικα, ποση ωρα κανεις να φτασεις απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη?? :P Πολυ θεαματικο το μονιτορ! Πρεπει να 'ναι ενα τσιγαρο δρομος ΚΑΙ ΒΑΛΕΕΕΕΕΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τρομακτικό monitor. Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται όμορφο; Πρέπει να είναι χρηστικό για browsing αλλά πιστεύω όχι και για να δεις βίντεο. Πόσες ίντσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 29άρια είναι όλα τα 2560*1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 @GP7 ωραία λάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τρομακτικό monitor. Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται όμορφο; Πρέπει να είναι χρηστικό για browsing αλλά πιστεύω όχι και για να δεις βίντεο. Πόσες ίντσες; Το αναποδο συμβαινει...Για browsing βολευει μονο το καθετο σε στυλ 1080x1920 ενω για βιντεο το αναποδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το αναποδο συμβαινει...Για browsing βολευει μονο το καθετο σε στυλ 1080x1920 ενω για βιντεο το αναποδο. συμφωνώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το αναποδο συμβαινει...Για browsing βολευει μονο το καθετο σε στυλ 1080x1920 ενω για βιντεο το αναποδο. συμφωνώ ακριβως αυτο γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 @GP7 ωραία λάμπα. Απ'τα ΙΚΕΑ είναι! 14 ευρό έκανε τότε που την πήρα (πριν 3 χρόνια).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bazuk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ας μοιραστώ και εγώ την γωνιά μου Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Bazuk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αλλος ένας με 5.1 συστημα που παει χαμενο!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bazuk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αλλος ένας με 5.1 συστημα που παει χαμενο!!! Ναι ισχύει, αλλά βασικά είναι πολύ στενός ο χώρος και δεν μπορώ να τα στήσω σωστά.:-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα