FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. γιατί όλοι βάζετε tv και pc μαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δεν χωραγανε σε ενα τα ανεμηστηρακια δεν ρυθμιζουν ολες οι γραμμες απο2 ανεμηστρακια και η μια ρυθμιζει μονο την cpu (ειναι 4πινο) οποτε καλο ειναι αμα δεν γνωριζεται κατι να μην κανετε τους ειδημονες διοτι ουτε μου περισ 40ε ουτε το εβαλα για ομορφια αλλα οταν δινεις καποια λεφτα για pc δε θα λυπηθω 40ε για να μπορω να κοιμαμ το βραδυ με το pc ανοιχτο.α τα ανεμηστ ειναι 9. Θα ήθελα να ζητήσω μία συγνώμη για την απορία που διατύπωσαν τα παιδιά, δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Εκ μέρους τους κιόλας να δηλώσω ότι δεν θα το ξαναπαίξουν ειδήμονες. Συγνώμη και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. γιατί όλοι βάζετε tv και pc μαζί? Βασικα αν εισαι φοιτητης οπως εγω δεν ειναι παραλογο αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν ενα μεγαλο γραφειο που να τα χωραει ολα.. Βεβαια δεν με χαλαει οταν ειναι η ωρα για υπνο απλα να γυρναω την μια οθονη προς το κρεβατι για να βλεπω καμοια ταινιουλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Και γω μαζί τα έχω... Ο υπολογιστής πλέον δεν είναι κάτι δευτερεύον ώστε να τον έχεις στο δωμάτιο. Σαλόνι και πλήρης διασύνδεση με tv home cinema κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v3odor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 να με και εγώ ο τσαπατσούλης (δεν έχω χρόνο να το συμμαζέψω,σχολείο,φροντιστήρια,basket,κορίτσια) αριστερά μέση δεξιά (και χειρότερο σημείο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Τα κορίτσια είναι αριστερά ή είναι αριστερά κορίτσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v3odor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 είναι από την πίσω πλευρά...(κρεβάτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Οριστε και το δικο μου pc http://img172.imageshack.us/my.php?image=052n.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Οριστε και το δικο μου pc http://img172.imageshack.us/my.php?image=052n.jpg Αλήθεια...Στην οθόνη μπορείς να βλέπεις άνετα;Πολύ ψηλά την βλέπω....Ξέρεις σε πιο ύψος με σένα πρέπει να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τόσος καιρός και μόλις είδα αυτό το topic.Ορίστε και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ο maxtor πανω στο γραφειο σου ποσα mb ειναι???? εχω εναν ιδιο εμφανισιακα των 385mb ναι οκ δεν παιζει ρολο η εμφανιση αλλα πιστευω πως πιο μετα με τις πιο μεγαλες χωριτικοτητες αλλαξαν και εμφανιση... και μην ξεχασω ωραιο γραφειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 να με και εγώ ο τσαπατσούλης (δεν έχω χρόνο να το συμμαζέψω,σχολείο,φροντιστήρια,basket,κορίτσια) αριστερά μέση δεξιά (και χειρότερο σημείο...) εβαλα τις φωτο σε spoiler να μην ειναι τοσο μεγαλο το post.... λυπαμε αλαλ θα το πω εχεις Tellas :p:p και ενα non-gay γραφειο! omgf...γαιτι δεν κανει αυτοματη ενωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ...και μην ξεχασω ωραιο γραφειο... Τhanks friend !!!! ο maxtor πανω στο γραφειο σου ποσα mb ειναι???? εχω εναν ιδιο εμφανισιακα των 385mb ναι οκ δεν παιζει ρολο η εμφανιση αλλα πιστευω πως πιο μετα με τις πιο μεγαλες χωριτικοτητες αλλαξαν και εμφανιση... Nick έπεσες αρκετά έξω.120 gb είναι φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Έκανα αλλαγούλες.(Τι αλλαγούλες....Όλο το δωμάτιο άλλαξα!)(η μία είναι μια 32ρα τηλεόραση και η άλλη οθόνη η 22ρα lg μου.) George βλέπω έχουμε την ίδια οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 George βλέπω έχουμε την ίδια οθόνη Είδες,ε;Πολλούς έχω πετύχει με αυτή την οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα