SlimData Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άψογη και πάνω στην ώρα, ψάχνω τώρα τελευταία και δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Τι λες, αξίζει; Είμαι 1.88 105 κιλά, δεν πιστεύω να βελάξει ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άψογη και πάνω στην ώρα, ψάχνω τώρα τελευταία και δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Τι λες, αξίζει; Είμαι 1.88 105 κιλά, δεν πιστεύω να βελάξει ε.. Ειμαι 1,88 και 110 κιλα, μια χαρα αντεχει μεχρι και σημερα (3 μηνες μετα). Πληρωσα για επαρχια 104 ευρω συνολο νομιζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 λιγο αργα αλλα ηρθε και η σειρα μου. Εδω γινονται ολα τα μαγικα! To στοληδι του δωματιου Μια απο μακρια. Το πολυαγαπημενο μου κτηνος! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος! Και η επιφάνεια εργασίας όπως πρέπει, όχι με 4196240 εικονίδια και φακέλους, να μην φαίνεται το φόντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος! Και η επιφάνεια εργασίας όπως πρέπει, όχι με 4196240 εικονίδια και φακέλους, να μην φαίνεται το φόντο Συνηθως υπαρχει ενα shortcut και ο καδος τιποτα αλλο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΟ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 @wisdover: xbox one για πε για πε απο που και ποσο;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μπηκε και φωτισμος....ειναι λιγο χαλια το γραφειο αλλα το ΣΚ θα το συμμαζεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 @wisdover: xbox one για πε για πε απο που και ποσο;;;;; χαχαχα απο αυστρια (media markt ) 519 εδω και εναμησι μηνα κοντα. δεν μπορουσα να κανω υπομονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ectelestis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλημέρα και από μενα, καινούριος εδώ ειπα να κανω και εγω την εμφανιση μου.. Συγχωρεστε το cable managment είμαι υπο αναβαθμηση.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 τι λες τώρα!! μαμάει το γραφείο σου. ειδικά εκείνη η ηχειάρα στα αριστερά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το έμβολο από που είναι;Από νταλίκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ectelestis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω malmsteen ,εχει και αδερφακι απέναντι αλλα το ειχα καβαλησει για να βγαλω τη photo. Το πιστόνι για την ακριβεια είναι από αεροπλανο ( ελλατωματικη κατασκευη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 όλα τα λεφτά η φωτογραφική μηχανή με την οποία εβγαλες αυτες τις φώτος φαντάζομαι ε...?Με τι φωτογ.μηχανη τις έβγαλες αυτές αν επιτρέπεται? Lumia 1020 αχαχΑΧαχαχΑχαΧΑΧαΧα Θεος! Τρελανε μας Ninja μου! Καν'τους και ενα zoom μεσα απ'το κινητο στην δευτερη εικονα, στην αριστερη οθονη πανω δεξια και ανεβασε την φοτο να διαβασουν το κειμενο μεσα απο το zoomαρισμα της αρχικης φωτογραφιας.. να πεσουν τα σαγονια στο πατωμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Να και το δικό μου μετά από την αλλαγή των speakers. Σειρά θα πάρει το πληκτρολόγιο όταν με το καλό ξαναβρεθούν χρήματα.. Θα προτιμούσα να είχα λίγο περισσότερο χώρο είναι η αλήθεια για να μπορούσα να βάλω το woofer κάτω απ'το γραφείο, αλλά ό,τι δοκίμασα έως τώρα ήταν ψιλο-fail.. Οπότε προς το παρόν μένω έτσι.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εαν και ο χωρος ειναι περιορισμενος ειναι πολυ ομορφο. Να το χαιρεσαι! μεγαλη αλλαγη στο set up μου!!!! LG ULTRAWIDE 21:9 2560X1080 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα