Antwni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 όλα τα λεφτά η φωτογραφική μηχανή με την οποία εβγαλες αυτες τις φώτος φαντάζομαι ε...?Με τι φωτογ.μηχανη τις έβγαλες αυτές αν επιτρέπεται? Lumia 1020 Κλαίωωωωω χαχαχαχαχαχααααααααα :lol: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonathan7arg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το καινούργιο μου κτήνος amd fx 8350 with corsair hydro h100i asus crosshair v formula z sapphire radeon r9 290 corsair rm 750 80+ gold plus corsair dominator gt 16gb 1866 with fan coolermaster haf 932 advanced corsair ssd neutron gtx series 256 gb+wd caviar green 2tb fans 2x26+1x14+1x12 speakers edifier s530d lg 23 ips led full hd Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από jonathan7arg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πολλα ατομα εχουμε το haf τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλα ναι το haf πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι και εμενα αρκετοί φίλοι το εχουν. Καλόριζικο το σύστημα του φίλου απο πανω αν και για να πω την αλήθεια το μάτι μου έπεσε στα ηχεία και αυτο το control panel τους με το φωτιζόμενο γάλαζιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonathan7arg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Νάσαι καλά φίλε όντως έχω αλλάξει τόσα ηχεία αλλά αυτά πραγματικά είναι σε άλλη κατηγορία αν σκεφτείς ότι κάνουν 170 ευρώ σίγουρα δεν αγοράζεις κάτι πιο ποιοτικό και φινετσάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ηχεία ειναι γιατι δεν μπορω να ξεχωρίσω στην φωτογραφία , απο ένταση και γενικά ποιότητα ήχου πως πανε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonathan7arg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τα edifier s530d 2.1 145 rms 1x75 το sub στα 8 omh και 2x35 rms στα 8 omh η δορυφόροι είναι ξύλινη κατασκευή όλα και έχουν και control panel με 2.5 inc οθόνη και τηλεχειρισμό κρυστάλλινος ήχος και πολύ καλή ένταση σκέψου ότι είχα στο παρελθόν και τα z2300 και τα z623 και ήταν πολύ κατώτερα και σε ποιότητα και σε δύναμη πριν μου καούν βέβαια και μετά σου λέει logitech με αυτά βρήκα την υγειά μου και σε συνδυασμό με την supreme fx3 κάρτα ήχου της μητρικής είναι πραγματικά τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Να πω την αλήθεια και μετα απο τοσα καλα λόγια που ακούγονται για τα edifier οταν αποχωρηστώ τα z5500 μαλλον σε αυτην την μάρκα θα πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τα edifier s530d 2.1 145 rms 1x75 το sub στα 8 omh και 2x35 rms στα 8 omh η δορυφόροι είναι ξύλινη κατασκευή όλα και έχουν και control panel με 2.5 inc οθόνη και τηλεχειρισμό κρυστάλλινος ήχος και πολύ καλή ένταση σκέψου ότι είχα στο παρελθόν και τα z2300 και τα z623 και ήταν πολύ κατώτερα και σε ποιότητα και σε δύναμη πριν μου καούν βέβαια και μετά σου λέει logitech με αυτά βρήκα την υγειά μου και σε συνδυασμό με την supreme fx3 κάρτα ήχου της μητρικής είναι πραγματικά τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα Πήρε φίλος μου τα s730, εντάξει τα ηχεία είναι αλλού απλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο το γραφείο σου! Εγώ θα έβαζα την οθόνη εκεί που έχεις τα ηχεία, θα στραβολαιμιάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βολεύει η οθόνη πάνω με το πληκτρολόγιο κάτω; Aμε παρα πολυ ουτε καν σηκωνω τα χερια !! Πισω απο την λαμπα αχνοφαινεται και ενα ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos6556 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν και το setup αλλαζει αρκετα συχνα, προς το παρον ειναι ετσι: Και μονο που υπάρχει lord 13 αφίσα από πίσω το κάνει ωραίο \m/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Normal πράματα, αλλά τη δουλειά του την κάνει.. Ξέχασα και μια κρεμάστρα πάνω στο γραφείο LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχουμε την ιδια καρεκλα... Η οποία είναι...; Moar info please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα και η δικια μου ιδια ειναι..Ριξε μια ματια! http://www.lago.gr/products3_det.asp?product_id=8411 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα