BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το λαπτοπ το πούλησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosathens Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το λαπτοπ το πούλησες? του έκανα αναβαθμιση επεξεργαστη κ μνημη (2.6mhz, 4gb) κ το εδωσα στην αδερφη μου. ενα lenovo ητανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το αριστερό tower γιατί δεν έχει πλαϊνό; Ωραίες οθόνες btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosathens Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το αριστερό tower γιατί δεν έχει πλαϊνό; Ωραίες οθόνες btw Eιναι ανοιχτο για να φαινεται η τεχνολογια αιχμης του pentium 3!!! χαχαχα!!! πλακα κανω. ..δεν ηταν δικό μου. απλα ετυχε να το φτιαχνω, για καποιο γνωστο, οταν εβγαλα τη φωτο. οι οθονες.. η μεγαλη ειναι lg,32'',led,100hz για tv, ταινιες κ ps3 (δεν φαινεται ειναι πισω απο την οθονη) και η μικρη samsung,22'',led για τ pc. κ το pc ετσι για να κανω το κομματι μου ειναι PSU: Corsair VS650, CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 (2.8mhz,12mb cache), MOBO: Asus p5ql-vm epu, RAM: Corsair 4GB 800mhz 4-4-4-12, GPU: Sapphire Radeon HD 5750 1gb, HDD: WD 750Gb + WD 2T sata2, CPU Cooler: Coolermaster Vortex Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ένα από πάνω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο και λιτό, πως σου φαίνονται τα ηχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τα πήρα used από ebay στο 90άρι αν θυμάμαι καλά. από το να παιρνα κανένα 2:1 της λότζι. είναι κλασεις ανώτερα για τα χρήματα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Nα και το δικο μου βασιλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βολεύει η οθόνη πάνω με το πληκτρολόγιο κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και το δικο μου με μερικες αλλαγες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και το δικο μου με μερικες αλλαγες! δεν φαίνονται οι εικόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν και το setup αλλαζει αρκετα συχνα, προς το παρον ειναι ετσι: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν και το setup αλλαζει αρκετα συχνα, προς το παρον ειναι ετσι: όλα τα λεφτά η φωτογραφική μηχανή με την οποία εβγαλες αυτες τις φώτος φαντάζομαι ε...?Με τι φωτογ.μηχανη τις έβγαλες αυτές αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 όλα τα λεφτά η φωτογραφική μηχανή με την οποία εβγαλες αυτες τις φώτος φαντάζομαι ε...?Με τι φωτογ.μηχανη τις έβγαλες αυτές αν επιτρέπεται? Lumia 1020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα