Zergoulini Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σκέφτομαι να τσιμπήσω το μικρόφωνο. Χτυπισε το. Εγω στην αρχη ειχα ενδιασμους. Αλλα δεν το μετανιωσα ποτε. Ακουγομαι πεντακαθαρα. Απο τα λιγα προιοντα τις Trust που εμεινα ευχαριστιμενος. 1
bloodmaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 το γραφειο μου μετα απο μια αλλαγη που εκανα. κατεβασα το pc κατω και εβαλα τζαμι και εβαλα απο κατω την συλλογη μου απο beer coasters 4
GiannisWalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μόνο και μόνο των beer coasters αξίζει 1
kaklikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το δικό μου γραφείο Φιλε θα δινα το αμαξι μου για ενα τοσο μακρυ γραφειο αμα χωρουσε στο δωματιο μου 1
Rapsthemaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 με τα νέα ακουστικά και laptop Εχουμε την ιδια καρεκλα...
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 έρχεται φωτογραφία με ps4 στο γραφείο επειδή δεν χοράει αλλού...
NissanFan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 έρχεται φωτογραφία με ps4 στο γραφείο επειδή δεν χοράει αλλού... καλο το ps4?
The Spirit Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Ανεβάζω κι εγώ μερικές photo απ' το εργαστήρι μου. Δεν είναι το κανονικό μου δωμάτιο, δίπλα έχω άλλο δωμάτιο που κοιμάμαι και έχω τα 2 pc μου, με τηλεόραση-κρεβάτι κτλ. (θα ανεβάσω σύντομα photo και από εκεί).Σ' αυτό το δωμάτιο έχω τα εργαλεία μου και κάνω επισκευές-format κτλ... 10
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ανεβάζω κι εγώ μερικές photo απ' το εργαστήρι μου. Δεν είναι το κανονικό μου δωμάτιο, δίπλα έχω άλλο δωμάτιο που κοιμάμαι και έχω τα 2 pc μου, με τηλεόραση-κρεβάτι κτλ. (θα ανεβάσω σύντομα photo και από εκεί). Σ' αυτό το δωμάτιο έχω τα εργαλεία μου και κάνω επισκευές-format κτλ... Τον καλύτερο χώρο εχεις να τον χαίρεσαι !!! 2
Demon Lord Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ανεβάζω κι εγώ μερικές photo απ' το εργαστήρι μου. Δεν είναι το κανονικό μου δωμάτιο, δίπλα έχω άλλο δωμάτιο που κοιμάμαι και έχω τα 2 pc μου, με τηλεόραση-κρεβάτι κτλ. (θα ανεβάσω σύντομα photo και από εκεί). Σ' αυτό το δωμάτιο έχω τα εργαλεία μου και κάνω επισκευές-format κτλ... Ωραίος φίλε.... 1
giorgosathens Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ανεβάζω κ γω μερικές απο το δωμάτιο... Old picture: Middle age picture: New picture:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θαύμα θαύμα, θεραπεύτηκε η μυωπία της φωτογραφικής 3
giorgosathens Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θαύμα θαύμα, θεραπεύτηκε η μυωπία της φωτογραφικής ThReSh lmao
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα