vizolover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος.. το σταντακι πόσο το πήρες ? έχεις λινκ ? Είναι το deskscope της cabstone. http://www.skroutz.gr/c/307/baseis-pc-perifereiakwn.html?from=catspan&keyphrase=cabstone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Nintendo64 βλέπω ή μου φαίνεται? Τι μου θύμησες τώρα!!! Ναι ειναι το καμαρι μου γιατι λιγοι 18χρονοι ειχαν την ευκαιρία να το προλάβουν και να ασχοληθουν μαζι του ! Τωρα αλαξα σπιτι και γραφειο και ολα πλεον ειναι τακτοποιημενα θα ανεβασω οταν παω στο αλλο σπιτι ξανα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 με τα νέα ακουστικά και laptop 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το ronal σου χαλαει την μοστρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το ronal σου χαλαει την μοστρα XD το δεύτερο πράγμα που είδα..! το 3ο ήταν τα 2 iDevice Μια χαρά είσαι φίλε..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 zoom -> πίσω από το ρονάλ +3 i device (2g/ 3gs / 4) + κάτω από το ποντίκι το ipod nano που το έχω κάνει ρολόι + πίσω από το air το retina ipad wifi 4g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Να και μενα το μωρο μου. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ένα-δυο, ένα. Τέστ... φφφ, φφ, φφφφ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ένα-δυο, ένα. Τέστ... φφφ, φφ, φφφφ... Φιλε ειναι αδικο αυτο που λες Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα μικροφωνα που ειχα ποτε. Για καθημερινη χρηση εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Φιλε ειναι αδικο αυτο που λες Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα μικροφωνα που ειχα ποτε. Για καθημερινη χρηση εννοω. Της trust δεν είναι που το είχε το e-shop 13€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Φιλε ειναι αδικο αυτο που λες Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα μικροφωνα που ειχα ποτε. Για καθημερινη χρηση εννοω. Δεν αντιλέγω. Απλά έπρεπε να εστιάσω τη προσοχή του θρεντ στο συγκεκριμένο αξιοθέατο Κυρίες μουυυυυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Φιλε ειναι αδικο αυτο που λες Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα μικροφωνα που ειχα ποτε. Για καθημερινη χρηση εννοω. ολα καλα εκτος απο την Creative Live Cam ! την εχω , τι φωλα ειναι αυτη ρε παιδι μου , δεν υπαρχει !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν αντιλέγω. Απλά έπρεπε να εστιάσω τη προσοχή του θρεντ στο συγκεκριμένο αξιοθέατο Κυρίες μουυυυυ!!! ακούς και εσύ blackman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ναι το trust ειναι με 13€. Πολυ καλο παντως. Για την καμερα τι να σου πω. Απο εικονα τρωγεται, απο ηχο μαπα. Γιαυτο χρησιμοποιω το τραγουδιαρικο μικροφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ναι το trust ειναι με 13€. Πολυ καλο παντως. Για την καμερα τι να σου πω. Απο εικονα τρωγεται, απο ηχο μαπα. Γιαυτο χρησιμοποιω το τραγουδιαρικο μικροφωνο Σκέφτομαι να τσιμπήσω το μικρόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα