Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όχι κόκκινο το prodigy ρε movie... Αν και πάει με το γραφείο Η οθόνη ποια είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τρελανε μας moviemaker πραγματικα απιστευτα ολα οπως και το pc μπραβο Καλοριζικο και προπαντως καλοθεατο το μονιτορ moviemaker!!τουμπανο το setup σου.Thanks Mates.. nice! το γραφειο ειναι βαμμενο απο σενα και εχεια αυτο το στυλ; ασχετο: Smoking kills... στο πακετο Δεν είναι γραφείο είναι τραπέζι τραπεζαρίας με τραπεζομάντιλο και ψιλό ναύλον απο πάνω.. Όχι κόκκινο το prodigy ρε movie... Αν και πάει με το γραφείο Η οθόνη ποια είναι? Qnix > http://www.technologyx.com/pc-hardware/display/qnix-qx2710-27-2560x1440-monitor-review/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ για γραφείο το πέρασα Και άλλος με Κορεάτικη Από που την πήρες? Περιττό να πω ότι μαμάει (εξού και το like ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ για γραφείο το πέρασα Και άλλος με Κορεάτικη Από που την πήρες? Περιττό να πω ότι μαμάει (εξού και το like ) Απο το γνωστό ebay αλλά φάνηκα απρόσεκτος και πλήρωσα όλους τους δασμούς κ το φπα.. Αυτό σημαίνει οτι έβαζα κάτι ακόμα και έπαιρνα την Dell απο Ελλάδα.. θέλει πολύ προσοχή κ τα θέματα στο τελωνείο έχουν αλλάξει αφού απαραίτητα πρέπει να προσκομίσεις την απόδειξη πληρωμής του Pay_pal η της κάρτας. Από εικόνα τα σπάει,εκεί που λίγο υστερεί είναι στην βάση της που είναι μέτρια, Γενικά οτι λέει το review που σου έδωσα,αυτό και είναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καινουριος εδω περα ειπα να ποσταρω το γραφειο μου! Αξιζω να ειμαι isomniac ? Nintendo64 βλέπω ή μου φαίνεται? Τι μου θύμησες τώρα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Απο το γνωστό ebay αλλά φάνηκα απρόσεκτος και πλήρωσα όλους τους δασμούς κ το φπα.. Αυτό σημαίνει οτι έβαζα κάτι ακόμα και έπαιρνα την Dell απο Ελλάδα.. θέλει πολύ προσοχή κ τα θέματα στο τελωνείο έχουν αλλάξει αφού απαραίτητα πρέπει να προσκομίσεις την απόδειξη πληρωμής του Pay_pal η της κάρτας. Από εικόνα τα σπάει,εκεί που λίγο υστερεί είναι στην βάση της που είναι μέτρια, Γενικά οτι λέει το review που σου έδωσα,αυτό και είναι .. Πέρασε τελωνείο? Ένα 300αρι βλέπω ότι σου πήγε.Και έδωσες άλλα 150 για δασμούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αψογα ολα^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Nintendo64 βλέπω ή μου φαίνεται? Τι μου θύμησες τώρα!!! Ποτε προλαβες και το θυμηθηκες?? Αφου δε σε κοβω πανω απο 4 ετων... :P Respect to the AVATAR!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 2560x1440 Just Landed 1440p 1440p.jpg Hello brother. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος.. το σταντακι πόσο το πήρες ? έχεις λινκ ? Hello brother. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ποτε προλαβες και το θυμηθηκες?? Αφου δε σε κοβω πανω απο 4 ετων... :P Respect to the AVATAR!!! E, Amstrad CPC 128 με το πράσινο μόνιτορ και την basica 1.1 για λειτουργικό,Commodore64,Amiga64,SNES,nintendo 64, ps1 κτλ. έχουν περάσει από τα χέρια μου. Το avatar είναι ο αγόραρος μου και είναι 2,5 χρονών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 E, Amstrad CPC 128 με το πράσινο μόνιτορ και την basica 1.1 για λειτουργικό,Commodore64,Amiga64,SNES,nintendo 64, ps1 κτλ. έχουν περάσει από τα χέρια μου. Το avatar είναι ο αγόραρος μου και είναι 2,5 χρονών! να σου ζησει φιλος ! κουκλος !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 να σου ζησει φιλος ! κουκλος !!! Ευχαριστώ και ήδη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά (το κινητό το έχει ξετινάξει, βίντεο τραγούδια κτλ., την τηλεόραση την χειρίζεται άπταιστα ακόμη και τον φορητό ξέρει να τον ανάβει και να μπαίνει στο youtube για να βλέπει τα τραγούδια του)! Άστα θα με τρελάνει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ και ήδη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά (το κινητό το έχει ξετινάξει, βίντεο τραγούδια κτλ., την τηλεόραση την χειρίζεται άπταιστα ακόμη και τον φορητό ξέρει να τον ανάβει και να μπαίνει στο youtube για να βλέπει τα τραγούδια του)! Άστα θα με τρελάνει! Καλα εξοδα!!!!!!!!χαχα!!!Γερος και δυνατος να ειναι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλα εξοδα!!!!!!!!χαχα!!!Γερος και δυνατος να ειναι!!! Ευχαριστώ, αλλά τέλος για τώρα το offtopic. Όταν τελειώσω με τον δικό μου θα τον εμφανίσω και μια από εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα