Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O_O ♥♥♥♥♥♥

Απλά υπέροχοοο!!! μπορεί να σε χρειαστώ επαγγελματικά..! :P Πόσα λεφτά έχεις ρίξει πάνω κάτω για όλο αυτό? χωρίς PC-αρμόνιο?

Το PC ειναι τριετίας με μερικες αναβαθμισεις... i7 860, 16GB, SSD 80GB, monitor Samsung 26" 1920x1200

Τα περισσοτερα κομματια ειναι αγορασμενα σε βαθος χρονου ..

Home Cinema:
ενισχυτής Pioneer A/V VSX-D511 (5x100 watts) και ηχεία Roister HT-2000 5.1 (6x80 watts), αγορασμενα πριν 9 χρονια με εκπτωση απο 900 στα 750€.
τηλεοραση Samsung UE40D5500 40" πριν 2 χρονια 650€
Home Studio:
audio interface M-Audio ProFire 610 στα 270€

το κλαβιε ειναι ενα midi controller E-MU XBoard 61 στα 250€

MIDI Studio Controller Drum Pad Korg padKONTROL στα 170€

USB MIDI Controller Korg nanoKONTROL 2 στα 50€

ακουστικα Audio-Technica ATH-M20 στα 40€

μικροφωνο SHURE Beta 58A μου το χαρισε ο αδελφος μου που τραγουδουσε παλιοτερα (αξιας 170€)

και το πιο ακριβο ειναι τα Studio monitors Focal CMS50 + CMS Sub αρχικη τιμη 1900€, με εκπτωση επεσε στα 1500€

το γραφειο το εκανα παραγγελία σε ξυλουργο, γιατι δεν εβρισκα καπου ακριβως οπως το ηθελα με τοσο μεγαλο συρόμενο.. κοστος 200€

πιο πολυ απ'ολα εχω καταευχαριστηθει το σετ ενισχυτη-ηχειων που 9 χρονια τωρα εχουν βγαλει τα λεφτα τους με το παραπανω.. το καλο με τα ηχητικα συστηματα ειναι οτι δεν ειναι αναλωσιμα οπως τα PC που μετα απο 3-5 χρονια ψαχνομαστε για αλλαγη.

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 2
Δημοσ.

και αυτο ειναι το νεο μου Home Studio................

μαζι με το Home Cinema...

Πανω στο PC ειναι το 26αρι μονιτορ και η 40αρα τηλεοραση, οπως επισης και τα 2 σετ ηχειων, το ενα για το Home Cinema και το αλλο ειναι studio monitors

Πωπωπω τρομερός. Αυτό το γυάλινο πάνω στη βάση του μόνιτορ το κερδισες κάπου ή είναι απλά σουβενίρ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπωπω τρομερός. Αυτό το γυάλινο πάνω στη βάση του μόνιτορ το κερδισες κάπου ή είναι απλά σουβενίρ;

ειναι μεταλλικό και βαρυ.. μου το εδωσε ενας ξαδελφος που ειναι στρατιωτικος..δεν θυμαμαι απο που μου ειπε οτι το ειχε παρει..μαλλον τους τα ειχαν μοιρασει στο στρατο σε καποια γιορτη

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

ειναι μεταλλικό και βαρυ.. μου το εδωσε ενας ξαδελφος που ειναι στρατιωτικος..δεν θυμαμαι απο που μου ειπε οτι το ειχε παρει..μαλλον τους τα ειχαν μοιρασει στο στρατο σε καποια γιορτη

η  δαδα απ την ολυμπιαδα του 2004 ειναι ρε παιδια και ειναι οντως φοβερη ..

Δημοσ.

οχι, ο Demon Lord μιλησε για τη βαση του μονιτορ! αλλο αυτο...

Στη βαση της τηλεορασης ειναι οντως η δαδα της Ολυμπιαδας του 2004, στην οποια ημουν λαμπαδηδρόμος....

και επειδη ζουμε στην Ελλαδα που πληρωνουμε τα παντα: κοστος αποκτησης της δαδας με την οποια μεταφεραμε τη φλογα..350€..!

ενω φαγανε τοσα χρηματα στην Ολυμπιαδα, τις δαδες δεν μπορουσαν να τις δινουν δωρεαν..αλλα τι να πεις.. την αγορασα. Μια φορα εχεις αυτη τη τιμη στη ζωη σου, να μην εχεις κατι να τη θυμασαι;

• Like 2
Δημοσ.

οχι, ο Demon Lord μιλησε για τη βαση του μονιτορ! αλλο αυτο...

Στη βαση της τηλεορασης ειναι οντως η δαδα της Ολυμπιαδας του 2004, στην οποια ημουν λαμπαδηδρόμος....

και επειδη ζουμε στην Ελλαδα που πληρωνουμε τα παντα: κοστος αποκτησης της δαδας με την οποια μεταφεραμε τη φλογα..350€..!

ενω φαγανε τοσα χρηματα στην Ολυμπιαδα, τις δαδες δεν μπορουσαν να τις δινουν δωρεαν..αλλα τι να πεις.. την αγορασα. Μια φορα εχεις αυτη τη τιμη στη ζωη σου, να μην εχεις κατι να τη θυμασαι;

εννοειται πως καλα εκανες αξιζει το ενθυμιο .. οσο για τα 350 το ξερω αλλα τι να πεις ? ξεφτιλα ..

• Like 2
Δημοσ.

2400e πουλαγανε αυτες του Λονδίνου???

Δηλαδη η ελληνικη πόσο θα πιασει στο ebay??

σε εβαλε σε σκεψεις .. ωχ παει το ενθυμιο ... :-)

• Like 4
Δημοσ.

εχουμε βγει λιγο off-topic..

χαχαχα.. ειναι πολλα τα λεφτα.. ειναι και δυσκολοι καιροι :)

πλακα κανω, δεν σκοπευω να τη δωσω για την ωρα τουλαχιστον. Τωρα αν παραστει καμια μεγαλη αναγκη και αξιζει το κοπο, μπορει και να αναγκαστω στο μελλον, γιατι οπως μας πανε δεν ξερεις που θα καταλληξουμε..

και βεβαια η δικη μας δαδα, σαν ελληνικη και πιο παλια δεν θα επρεπε να πιανει περισσοτερα;; :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουμε βγει λιγο off-topic..

χαχαχα.. ειναι πολλα τα λεφτα.. ειναι και δυσκολοι καιροι :)

πλακα κανω, δεν σκοπευω να τη δωσω για την ωρα τουλαχιστον. Τωρα αν παραστει καμια μεγαλη αναγκη και αξιζει το κοπο, μπορει και να αναγκαστω στο μελλον, γιατι οπως μας πανε δεν ξερεις που θα καταλληξουμε..

και βεβαια η δικη μας δαδα, σαν ελληνικη και πιο παλια δεν θα επρεπε να πιανει περισσοτερα;; :)

Εν τω μεταξύ απο τις 14:00 που έκανα post το πρώτο μήνυμα μέχρι τώρα πουλήθηκαν άλλες 5 :confused:

EDIT: Μαλακίες λέω...

Επεξ/σία από vizolover
  • Like 1
Δημοσ.

και αυτο ειναι το νεο μου Home Studio................

μαζι με το Home Cinema...

Πανω στο PC ειναι το 26αρι μονιτορ και η 40αρα τηλεοραση, οπως επισης και τα 2 σετ ηχειων, το ενα για το Home Cinema και το αλλο ειναι studio monitors

πολυ ωραιος ο φωτισμος +1+1+1

Δημοσ.

Οριστε και το δικό μου .Συγγνωμη για την όχι και τόσο καλή ποιότητα των φώτο ,απο κινητό τις τράβηξα καθώς δεν έχω αγοράσει ακόμα φωτογ.μηχανή

Αυτες είναι που λέτε οι φωτο με την καινουργια μου τιμονιέρα logitech G27.

Αργότερα που θα πιάσω δουλεια ,θα αγοράσω καινούργιο γραφείο ,θα πάρω και βιντεοπροβολέα και πανί για να βλέπω ταινίες,θα αλλάξω γενικά πολλά πράγματα

koyq.jpg

haqh.jpg

z4rp.jpg

y5de.jpg

q6x7.jpg

h5rj.jpg

nil8.jpg

y69o.jpg

44ks.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Καημένε με την G27 τι τραβάς και εσύ :P... Θα σου έλεγα να έκανε κανένα manage στα καλώδια αλλά όπου και να δω συσκευή με καλώδιο θα δω οπότε καλά είσαι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...