giorgos147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Γίνεται χωρίς νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά και δεν γίνεται. Και μιλάς στον άνθρωπο που το παρακάνει. 5-6 λίτρα την μέρα είναι το στάνταρ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά και δεν γίνεται. Και μιλάς στον άνθρωπο που το παρακάνει. 5-6 λίτρα την μέρα είναι το στάνταρ μου Μια εξάδα την ημέρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μια εξάδα την ημέρα ε; όχι... 4άδα 1,5 λίτρα χώρια σε καφέδες κτλ... αν μετρήσω και τα λίτρα που καταναλώνω με τα καζανάκια... οικολογική καταστροφή είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πωπω... πινεις απ'τα καζανακια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πωπω...πινεις απ'τα καζανακια;; Αχαχαχαχαχαχα!Έγραψες! όχι... 4άδα 1,5 λίτρα χώρια σε καφέδες κτλ... αν μετρήσω και τα λίτρα που καταναλώνω με τα καζανάκια... οικολογική καταστροφή είμαι. Συμφωνώ...Θα στείλω μήνυμα στην GreenPeace να τους ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πωπω...πινεις απ'τα καζανακια;; τι άλλο να κάνω; να λερώσω ποτήρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ναι...ειναι επαναχρησημοποιησιμο περισσοτερες φορες....εχω κατι τεραστια 400ml σχεδον...επισις μπορεις και το αλλο...βαλε βρυση στο δωματιο σου παρε και ενα μαυρο λαστιχο που δεν πιανει "πρασιναδα" και ετοιμος ...χαχα -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 11 : 17 : 06----- ή το καλητερο: kill your self save the planet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ή το καλητερο: kill your self save the planet... Νομίζω είναι οτι καλύτερο έχω δει να προτείνεις τους τελευταίους μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Έκανα αλλαγούλες.(Τι αλλαγούλες....Όλο το δωμάτιο άλλαξα!)(η μία είναι μια 32ρα τηλεόραση και η άλλη οθόνη η 22ρα lg μου.) Και εδώ μια όμορφη...Οικογενειακή στιγμή...Ενημερωτικά:Αρσενικά είναι όλα αυτά...Δεν είναι μάνα-πατέρας-παιδι! Οι άλλες γάτες είναι αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 N1 buddy, το μονο που σου λείπει είναι μια αναπαυτική καρεκλα νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 N1 buddy, το μονο που σου λείπει είναι μια αναπαυτική καρεκλα νομίζω... Μάλλον δεν την είδες....300 ευρώ καρέκλα είναι...Πόσο πιο αναπαυτική δηλαδή; Αυτό το κίτρινο πράγμα σε αυτή την εικόνα είναι η καρέκλα...Ναι αυτό που είναι μέσα στο γραφείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ρε George... πολύ κοντά δεν είσαι στην τιβι; δεν σε ενοχλεί όταν παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ρε George... πολύ κοντά δεν είσαι στην τιβι; δεν σε ενοχλεί όταν παίζεις; Μπα...Έβλεπα κάτι πριν και την είχα ξαπλάρει στη καρέκλα ...Φυσικά δε βάζω τη tv τόσο κοντά...Απλά δε χωρούσε στο πλάνο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ωπα πως μου ξεφυγε αυτο; Ανεβαζω Photo asap! Eβαλα επιτηδες και την δευτερη για να καταλαβετε το χαος που επικρατει κατω απο το γραφειο Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2009 από Sotosgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα