MasterX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα και απο μένα, είμαι νέος στην παρέα αυτή ειναι η δίκαια μου ακραία καμένη σύνθεση.. τι τα κανεις 4 μηχανηματα;;;
NissanFan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης κατέβασε κάτω το κουτί! Αφού δεν έχει χώρο πάνω, γιατί το έχεις??? δεν νομιζω οτι χωραει...ολο το γραφειο ειναι 73cm στο υψος..και το κουτι ειναι 57....
DX12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης κατέβασε κάτω το κουτί! Αφού δεν έχει χώρο πάνω, γιατί το έχεις??? Για τι σκόνη δεν μπορείς να καταλάβεις τι μαζεύει κάτω. Το καθάρισα μετά απο 6 μήνες και είχε πολύ λίγη Ενώ παλιά στο μήνα χιόνι τι τα κανεις 4 μηχανηματα;;; Απο συνεχόμενες αναβαθμισεις μου περίσσευαν κομμάτια και έκανα νέα σύνθεση, οι 2 πάνω ο ένας ειναι καθαρά amd system ενώ ο άλλος intel με nvidia. Τους κάτω τους πουλαω τώρα δες αγγελίες αν σε ενδιαφέρει
NissanFan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Για τι σκόνη δεν μπορείς να καταλάβεις τι μαζεύει κάτω. Το καθάρισα μετά απο 6 μήνες και είχε πολύ λίγη Ενώ παλιά στο μήνα χιόνι Απο συνεχόμενες αναβαθμισεις μου περίσσευαν κομμάτια και έκανα νέα σύνθεση, οι 2 πάνω ο ένας ειναι καθαρά amd system ενώ ο άλλος intel με nvidia. Τους κάτω τους πουλαω τώρα δες αγγελίες αν σε ενδιαφέρει Σε εμενα απευθυνονταν ...και γω εχω θεμα με σκονη παντως... 2
SOADNICK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε και το δικο μου..σπανια φωτο γιατι δεν ειναι παντα καθαρο..!! Το mousepad της Steelseries αξίζει? Τι υλικό είναι?
NissanFan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλο ειναι...δεν ξερω σιγουρα απο τι υλικο ειναι..θα σε γελασω
SOADNICK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλο ειναι...δεν ξερω σιγουρα απο τι υλικο ειναι..θα σε γελασω Στείλε link απ το κατάστημα που το αγόρασες.
NissanFan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 δεν το αγορασα εγω...μου το εκανε δωρο ο αδερφος μου πριν 1-2 χρονια
SOADNICK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 δεν το αγορασα εγω...μου το εκανε δωρο ο αδερφος μου πριν 1-2 χρονια Δε πειράζει, anyway, ευχαριστώ
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αντε να βαλω και γω μια. Σορρυ για την αναλυση αλλα δεν εχω και τρελο κινητο ουτε ψηφιακη. Τωρα για το 5ο ηχειο αν πει καποιος μου εχει καει. Και τα αλλα 2 δεν μπορω να τα βαλω προς τα πισω διοτι ειναι το κρεβατι 1
evoracing Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αντε να βαλω και γω μια. Σορρυ για την αναλυση αλλα δεν εχω και τρελο κινητο ουτε ψηφιακη. Τωρα για το 5ο ηχειο αν πει καποιος μου εχει καει. Και τα αλλα 2 δεν μπορω να τα βαλω προς τα πισω διοτι ειναι το κρεβατι Με το κουτί στην τρούπα εκεί μέσα πως αναπνέει? Αυτό που με εκνευρίζει (γενικός) είναι αυτό το θέμα με τα καλώδια που κρέμονται σαν @@... Είμαι ικανός να τρυπήσω τοίχους για να τα κρύψω 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχαχα Δυστυχως δεν εχω που αλλου να το βαλω το κουτακι. :/ Οσο για τα καλωδια θα περασω στοκο στον τοιχο χαχαχα 1
kostask91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ο αδερφος μου εχει ετσι το pc μεσα στο γραφειο , εναν i5 πρωτης γενιας και μια 6790 και ειναι σαν αεροθερμο
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Όχι μην το κάνεις... Μετά δεν θα έχεις χώρο στο γραφείο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα