Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι 'μαι και εγώ!!

Βλεπω και εσυ δεν έχεις αφησει ουτε ενα του dan brown , να μην μιλησω για 8 και μαγικο κυκλο!  :P

Οσο για τα χρωματα του δωματιου απλα ελπιζω να ειναι το παιδικο σου δωματιο!!  :P  :P  :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεπω και εσυ δεν έχεις αφησει ουτε ενα του dan brown , να μην μιλησω για 8 και μαγικο κυκλο!  :P

Οσο για τα χρωματα του δωματιου απλα ελπιζω να ειναι το παιδικο σου δωματιο!!  :P  :P  :lol:

Καλά το μαμήσατε λίγο :P

Θα σχολιάζουμε και τα χρώματα του δωματίου τώρα? :P

Γίναμε όλοι διακοσμητές :P

Καλά το μαμήσατε λίγο :P

Θα σχολιάζουμε και τα χρώματα του δωματίου τώρα? :P

Γίναμε όλοι διακοσμητές :P

Για να τσιμπας ετσι εσυ με κανενα ροζακι σε κωβω!!  :P  :P

Φέτος πέρασα στην πόλη κατοικίας μου οπότε θα είμαι σπίτι μου :-P

Συγχαρητηρια λοιπον!! Την καλυτερη δουλεια εκανες! Διοτι στην Ελλαδα του 2013 δεν ειναι να επιβαρυνονται οι γονεις με πολλα εξοδα! Καλη φοιτητικη ζωη λοιπον απο εμενα. Τα καλυτερα χρονια σου θα ειναι! 

Πέραν του οικονομικού, απ' τη στιγμή που η σχολή που σ' ενδιαφέρει είναι στη πόλη σου γιατί να πας σε άλλη πόλη? Ontopic: πως σας φαίνεται? Το Ρουτερ το προσέξατε? :-P και όσον αφορά τον Dan brown λείπει ένα βιβλίο που το έχω δανείσει σε φίλο ;-)

Πέραν του οικονομικού, απ' τη στιγμή που η σχολή που σ' ενδιαφέρει είναι στη πόλη σου γιατί να πας σε άλλη πόλη? Ontopic: πως σας φαίνεται? Το Ρουτερ το προσέξατε? :-P και όσον αφορά τον Dan brown λείπει ένα βιβλίο που το έχω δανείσει σε φίλο ;-)

Από τα δανεικά και αγύριστα που λέμε? Υπάρχει κανένας λόγος που κρέμεται σαν την π....α εκεί πάνω το router?

• Like 1

Από τα δανεικά και αγύριστα που λέμε? Υπάρχει κανένας λόγος που κρέμεται σαν την π....α εκεί πάνω το router?

Έλεγα μήπως έχει καλύτερο σήμα στο υπόλοιπο σπίτι το WiFi :-P καμιά εναλλακτική θέση xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...