11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 gpu. μια μερα σταματησε ο ανεμιστηρας και βαραγε 80. απο τοτε ειναι εκει για καλο και για κακο:Ρ ειναι στο to do list. συγκεκριμενα 23" σε καρεκλα που ειναι πιο διπλα για να φανει και τιποτα αν και θεωρητικα, με μεγαλυτερη οθονη, μπορω να καθομαι και στο κρεβατι, ακριβως απο πισω. οποτε το ψηνω ειτε για οθονη ειτε για προτζεκτορα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γενικη desk με οθονη, θερμομετρο gpu κτλ pad απο αλυσιδα με νεταδικα:Ρ κουνημενη, but you get the point diy στερεωση με θερμοκολληση, δεν φευγει με τιποτα! φοβαμαι μην χρειαστει να το βγαλω και φυγει και χρωμα μαζι ! cable management, επιτελους ελευθερη η μπριζα! και το καλωδιο του ethernet που θελει φτιαξιμο το ηχοσυστημα Εχουμε παρομοιοτυπο χαλι... Ειμαι σε αλλη πολη εγω!!!
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γενικα τετοια μοκετα βλεπω αρκετα συχνα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γενικα τετοια μοκετα βλεπω αρκετα συχνα εγω την δικια μου τον χειμωνα και την δικη σου τωρα... Δεν ξεστρωνεις το καλοκαιρι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 damn, λευκή οθόνη και keyboard... ...my time machine works! 3
vizolover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το ηχοσυστημα Για πολύ cult καταστάσεις το χαλί, 80's kids REPRESENT! Βάζουμε και καμιά σκούπα που και που ε 3
άδικος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 diy στερεωση με θερμοκολληση, δεν φευγει με τιποτα! φοβαμαι μην χρειαστει να το βγαλω και φυγει και χρωμα μαζι ! Να'σαι σίγουρος
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οτι θα φυγει ε? εκει που ειναι βεβαια πολυ που φαινεται κιολας vizolover κανουμε κατι εργασιες και ειναι λιγο μπαχαλο δυο μερες τωρα. δεν ειναι ετσι συνηθως 1
MasterX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 παντως κοιταζοντας ολο το νημα προς τα πισω, εχω να κανω μια παρατηρηση.. Αρκετοι προτιματε να βαζετε το case πανω στο γραφειο.. νομιζω δεν ειναι και πολυ πρακτικο και σιγουρα πιανει τζαμπα χωρο και ειναι και ασχημο να εχεις ενα τεραστιο κουτι διπλα σε μια λεπτη οθονη,,Καποιοι δεν εχουν χωρο κατω απο το γραφειο, οποτε αναγκαστικα θα το βαλουν πανω..οκκαποιοι εχουν πλαινο παραθυρο και θελουν να βλεπουν το εσωτερικο του κουτιου..παω πασο και εδω. Αλλα νομιζω για τους περισσοτερους δεν εχει νοημα.. προσωπικα μου αρεσει και με βολευει να το εχω κατω απο το γραφειο. φυσικα, το ιδιο ισχυει και για τα Subwoofer, αλλα εκει το θεμα ειναι πιο επιτακτικο και λογω κραδασμων αλλα και λογω του οτι εχεις καλυτερο ηχο αν το τοποθετησεις στο πατωμα. Αυριο θα ανεβασω και εγω το νεο μου desk.. 2
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το να το έχεις κάτω έχει και αρνητικά όμως, όπως η περισσότερη σκόνη.
Antwni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι ένα μικρό κουτάκι (mini) όπως το prodigy, οκ. Αλλά αν έχεις ολόκληρο full tower πάνω στο γραφείο είναι κάπως...
AiWaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Προτιμώ να το έχω διπλα μου παρά να είναι κάτω και να ρουφάει ολη την σκόνη της σαλονικας(εχει πολυ). Επίσης αμα έχεις ψηλό κουτάκι δεν χωράει απο κάτω για ρώτα την καρμεν
Antwni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σφουγγάριζε και λίγο ρε Τι να την ρωτήσω? Καποιοι δεν εχουν χωρο κατω απο το γραφειο, οποτε αναγκαστικα θα το βαλουν πανω..οκκαποιοι εχουν πλαινο παραθυρο και θελουν να βλεπουν το εσωτερικο του κουτιου..παω πασο και εδω.
MasterX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ενταξει, ισως εχει λιγο περισσοτερη σκονη χαμηλα προς το πατωμα, αλλα η σκονη κυκλοφορει και στον αερα γενικα.. δεν κανει μεγαλη διαφορα πατωμε με γρφειο νομιζω. Τωρα οποιος εχει κουτι ενα μετρο και δεν χωραει απο κατω, καλυτερα να το βαλει διπλα στο γαρφειο (θα ειναι και σαν τραπεζακι )..αν το βαλεις αυτο πανω στο γραφειο θα φτανει μεχρι το ταβανι...
AiWaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ενας ακόμα λόγος που το προτιμώ πάνω ειναι οτι σε περίπτωση που σπάσει κανας σωληνας γλυτώνεις το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα