Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gpu. μια μερα σταματησε ο ανεμιστηρας και βαραγε 80. απο τοτε ειναι εκει για καλο και για κακο:Ρ

ειναι στο to do list. συγκεκριμενα 23"

σε καρεκλα που ειναι πιο διπλα για να φανει και τιποτα :-D αν και θεωρητικα, με μεγαλυτερη οθονη, μπορω να καθομαι και στο κρεβατι, ακριβως απο πισω. οποτε το ψηνω ειτε για οθονη ειτε για προτζεκτορα

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικη

PICT0019_zps79d6749b.jpg

desk με οθονη, θερμομετρο gpu κτλ

PICT0020_zps9cde8c9b.jpg

pad απο αλυσιδα με νεταδικα:Ρ

PICT0021_zps0d184c40.jpg

κουνημενη, but you get the point

PICT0022_zps80535625.jpg

diy στερεωση με θερμοκολληση, δεν φευγει με τιποτα! φοβαμαι μην χρειαστει να το βγαλω και φυγει και χρωμα μαζι :fear: !

PICT0023_zps4182a4b1.jpg

cable management, επιτελους ελευθερη η μπριζα! και το καλωδιο του ethernet που θελει φτιαξιμο :X

PICT0024_zpse6777949.jpg

το ηχοσυστημα

PICT0025_zps76f23ca5.jpg

Εχουμε παρομοιοτυπο χαλι... Ειμαι σε αλλη πολη εγω!!!

Δημοσ.

το ηχοσυστημα

PICT0025_zps76f23ca5.jpg

Για πολύ cult καταστάσεις το χαλί, 80's kids REPRESENT!

Βάζουμε και καμιά σκούπα που και που ε :)

• Like 3
Δημοσ.

diy στερεωση με θερμοκολληση, δεν φευγει με τιποτα! φοβαμαι μην χρειαστει να το βγαλω και φυγει και χρωμα μαζι :fear: !

Να'σαι σίγουρος

Δημοσ.

οτι θα φυγει ε? εκει που ειναι βεβαια πολυ που φαινεται κιολας :-D

vizolover κανουμε κατι εργασιες και ειναι λιγο μπαχαλο δυο μερες τωρα. δεν ειναι ετσι συνηθως

• Like 1
Δημοσ.

παντως κοιταζοντας ολο το νημα προς τα πισω, εχω να κανω μια παρατηρηση..

Αρκετοι προτιματε να βαζετε το case  πανω στο γραφειο.. νομιζω δεν ειναι και πολυ πρακτικο και σιγουρα πιανει τζαμπα χωρο και ειναι και ασχημο να εχεις ενα τεραστιο κουτι διπλα σε μια λεπτη οθονη,,
Καποιοι δεν εχουν χωρο κατω απο το γραφειο, οποτε αναγκαστικα θα το βαλουν πανω..οκ
καποιοι εχουν πλαινο παραθυρο και θελουν να βλεπουν το εσωτερικο του κουτιου..παω πασο και εδω. 

Αλλα νομιζω για τους περισσοτερους δεν εχει νοημα.. 

προσωπικα μου αρεσει και με βολευει να το εχω κατω απο το γραφειο.

φυσικα, το ιδιο ισχυει και για τα Subwoofer, αλλα εκει το θεμα ειναι πιο επιτακτικο και λογω κραδασμων αλλα και λογω του οτι εχεις καλυτερο ηχο αν το τοποθετησεις στο πατωμα.

Αυριο θα ανεβασω και εγω το νεο μου desk..

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι ένα μικρό κουτάκι (mini) όπως το prodigy, οκ.

Αλλά αν έχεις ολόκληρο full tower πάνω στο γραφείο είναι κάπως...

Δημοσ.

Προτιμώ να το έχω διπλα μου παρά να είναι κάτω και να ρουφάει ολη την σκόνη της σαλονικας(εχει πολυ). Επίσης αμα έχεις ψηλό κουτάκι δεν χωράει απο κάτω για ρώτα την καρμεν

Δημοσ.

Σφουγγάριζε και λίγο ρε :P

Τι να την ρωτήσω? :P

Καποιοι δεν εχουν χωρο κατω απο το γραφειο, οποτε αναγκαστικα θα το βαλουν πανω..οκ

καποιοι εχουν πλαινο παραθυρο και θελουν να βλεπουν το εσωτερικο του κουτιου..παω πασο και εδω.

Δημοσ.

ενταξει, ισως εχει λιγο περισσοτερη σκονη χαμηλα προς το πατωμα, αλλα η σκονη κυκλοφορει και στον αερα γενικα.. δεν κανει μεγαλη διαφορα πατωμε με γρφειο νομιζω.

Τωρα οποιος εχει κουτι ενα μετρο και δεν χωραει απο κατω, καλυτερα να το βαλει διπλα στο γαρφειο (θα ειναι και σαν τραπεζακι :P )..αν το βαλεις αυτο πανω στο γραφειο θα φτανει μεχρι το ταβανι... :)

Δημοσ.

Ενας ακόμα λόγος που το προτιμώ πάνω ειναι οτι σε περίπτωση που σπάσει κανας σωληνας γλυτώνεις το pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...