11demian111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 κάτι τέτοιο κάνει? :X :X στο str8 εχεις πεταλακι για κιθαρα???? anyway, ετοιμαζω και εγω φωτοXD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στο str8 εχεις πεταλακι για κιθαρα???? anyway, ετοιμαζω και εγω φωτοXD Ματι που εχεις ατιμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ακόμα για πεταλάκια ψάχνω ... ΗΗΗΗ αυτό πάνω δεξιά είναι αληθινό? ! στο str8 εχεις πεταλακι για κιθαρα???? anyway, ετοιμαζω και εγω φωτοXD Ωραία δεν είναι αστείο αυτό που κάνεις! πες που είναι το πεταλάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κανει μπαμ το f/sw πώς ανεβαζω thumbnails απο photobucket???? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από 11demian111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχαχα πεταλάκι είναι, κάτι σαν a/b box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 o evoracing ακομα ψαχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα οχι ρεεε .. εγώ νόμιζα κάτι άλλο αλλά όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γενικη desk με οθονη, θερμομετρο gpu κτλ pad απο αλυσιδα με νεταδικα:Ρ κουνημενη, but you get the point diy στερεωση με θερμοκολληση, δεν φευγει με τιποτα! φοβαμαι μην χρειαστει να το βγαλω και φυγει και χρωμα μαζι ! cable management, επιτελους ελευθερη η μπριζα! και το καλωδιο του ethernet που θελει φτιαξιμο το ηχοσυστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ^^ τι προσπαθείς να κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το φτιαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ^^ τι προσπαθείς να κάνεις? Ελα ντε;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα ντε;;;;; ^^ τι προσπαθείς να κάνεις? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 κανενα σχολιο ρε παιδια??? τοσο χαλια???:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ^^ τι προσπαθείς να κάνεις? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ααααα ναι!1) αυτό πάνω στην οθόνη είναι cpu temp?2) πάρε βρε παιδί μ και καμιά οθόνη 3) που ακριβός κάθεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα