AiWaaa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Θα φύγουν δεν θα μείνουν πολύ. Η επόμενη αλλαγή ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Θα φύγουν δεν θα μείνουν πολύ. Η επόμενη αλλαγή ειναι Θα βάλεις καινούργια κουτιά; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οχι θα πιαστούν στον τοίχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Οχι θα πιαστούν στον τοίχο τα κουτιά; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καινουριος εδω περα ειπα να ποσταρω το γραφειο μου! Αξιζω να ειμαι isomniac ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τα συρταράκια στ'αριστερά δεν σε στριμώχνουν λίγο όταν κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τα συρταράκια στ'αριστερά δεν σε στριμώχνουν λίγο όταν κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου; Λιγο ναι . Ειναι το "παιδικο" δωματιο μου και το μοιραζομαι με τον αδερφο μου που ειναι 11 . Εχει μεσα μερικα ρουχα οποτε δεν γινεται να κανω κατι . Για αυτο και η αριστερη οθονη που ειναι στην ουσια η main οθονη του pc μου εχει μια κλιση ετσι ωστε να μην καθομαι ισια στο γραφειο . Γενικα η εργονομικοτητα ειναι αθλια κα καθομαι περιεργα και φοβαμαι μην προκαλεσω καμια βλαβη στο σωμα μου . Αλλα σε λιγο αλλαζω σπιτι οποτε εκει θα τα στησω πιο ανθρωπινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 . . . . . . .Το κουτάκι μου ! Δεν ειμαι σπιτι για να το βγαλω και δεν το εχω by night μετα την ανβαθμηση μου εκανα πριν 2 μηνες. By night ηταν ετσι (εχει 2x6970 τωρα ειναι μια 7970 + κατι ακομα πιυ δεν φενονται): Οσο για mouse &monitor ++ θα τα βγαλω σε 2 μηνες π θα αλλαξω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koko25 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 . . . . . . . Το κουτάκι μου ! Δεν ειμαι σπιτι για να το βγαλω και δεν το εχω by night μετα την ανβαθμηση μου εκανα πριν 2 μηνες. By night ηταν ετσι (εχει 2x6970 τωρα ειναι μια 7970 + κατι ακομα πιυ δεν φενονται): Οσο για mouse &monitor ++ θα τα βγαλω σε 2 μηνες π θα αλλαξω κατι Γραφείο δεν βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν εχω με το καινουριο keyboard γι αυτο δεν εβγαλα θα ανεβασω οταν παω σπιτι και βγαλω photo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Λάθος topic τότε, για κουτιά υπάρχει άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τωρα το ειδα πριν λιγο εκεινο. :/ θα κανω update asap μεσα στο σεπτεμβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πόσο μου την σπάει όταν κάνουν quotes με 5-6 φωτογραφίες πάνω... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ας βάλω και το δικό μου desc λοιπόν... Έδιτ 1: το tower είχε και καπάκι μπροστά αλλά το έσπασα καταλάθος... δύο φορές... με τον ίδιο τρόπο Έδιτ 2: μην ακούσω κουβέντα για τη ροζ δισκοθήκη Έδιτ 3: δίπλα στη βιβλιοθήκη είναι και το desk του veteranos 123... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πολύ διαβαστερός είσαι Το έχεις φουλάρει το γραφείο. :Ρ Το ζουμ στην οθόνη (φωτο 3) με πέθανε!! :lol: Το ποντίκι αυτό τα σπάει.Αθάνατο! Μια ερώτηση μόνο.Το καπάκι στο κουτί το έσπασες επειδή έγγραψε απ'έξω turbo-x? :Ρ Edit:Του βετεράνου αν θυμάμαι καλά ήταν καλύτερο :P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα