MostDef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αν θυμάμαι καλά (το χα κερδίσει σε tour cs.16)είναι το steelserries QcK fat το μεγάλο.αν και για μένα σαν το Everglide Titan mostermat δεν υπάρχει (χρόνια στο κουρμπέτι και έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 πολύ χοντρό μου φαίνεται (εγώ έχω λεπτό qck) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 βγαίνει και σε fat. το λεπτό δεν μαρέσει. πολύ φτηνιάρικο. ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 είχα πριν σχετικά χροντρό mousepad και δε θα έλεγα ότι με βόλευε στη χρήση και την αίσθηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γαματο Καλα δεν σταβωνεσαι με 37 Inches απο τοσο κοντα? Απο αναλυση πως τα παει? Αξιζει για Games? Σκεφτομουν και εγω μελλοντικα να επερνα μια τεραστια για το Desktop μου. Αξιζει γενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εδώ δεν πολυλέει η 27άρα με 1080p... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas_patra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 να και το δικο μου desk. μολις εστησα το νεο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πολυ καθαρα γραφεια εχετε ολοι.μα καλα,μονο εγω εχω γεμισει το γραφειο με dvd και κατσαβιδια? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas_patra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 μονο για την foto εμεινε ετσι καθαρο, μεσα στα επομενα 5 λεπτα εγινε παλι ο κακος χαμος πανω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πολυ καθαρα γραφεια εχετε ολοι.μα καλα,μονο εγω εχω γεμισει το γραφειο με dvd και κατσαβιδια? Ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν! Μα ένα αντρικό γραφείο σαν τα παλιά να μην έχουμε δει;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 κάτι τέτοιο κάνει? :X :X 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Φαντάσου, δε φαίνεται καν το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Υπολογιστή δεν βλέπουμε αλλά δεν πειράζει: +1 για την STR8! Τελικά... παντού υπάρχει μια STR8!! :lol: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Με την αφοιξη σημερα του cm storm Trigger ολοκληρωθηκε το setup μου (αλλαγη keyboard μετα απο 10 χρονια, αντε να το συνηθισω τωρα. ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 μόλις το συνηθίσεις τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται χαλασμένα τη διαφορά θα τη καταλάβεις μετά από μερικές μέρες που θα το έχεις συνηθίσει, ειδικά σε περίπτωση που χρειάζεται να δουλεύεις και σε απλό παράλληλα και πηγαίνεις από το ένα στο άλλο ΥΓ να σου ετοιμάσουμε νάρθηκες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα