insomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μ' αρέσει που έχεις το Call of duty και την Παναγία ταυτόχρονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μ' αρέσει που έχεις το Call of duty και την Παναγία ταυτόχρονα... Που και δεν το βλέπω;;; -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 11 : 47 : 21----- Και όπως σας υποσχέθηκα... να και το δικό μου (βαρέθηκα να καθαρίσω και το άφησα όπως ακριβώς είναι). Ίσως στο ρεπό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 My gay desk. ΧαΧαΧα. Το μοιράζομαι με γυναικα γιαυτό. rolfmao Ψάξε να τα βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Την εικόνα πίσω από τον εκτυπωτή πρέπει να λες. Τώρα την είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το ίδιο γραφείο έχουμε! Μόνο που εσύ έχεις πάρει "διπλή δόση"! Πλουσιο το καναμε το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ χαχαχαχαχαχα Εγω εχω 4 ομως ! 2 εγω 1 η κουνιαδα μου και 1 ο αδερφος μου χααχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Είχα εμπνευση μια μέρα και είπα να βγάλω μια καλλιτεχνική το desk μου, πως σας φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 woot nice, ποιο monitor είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 woot nice, ποιο monitor είναι αυτό? βασικά δεν είναι ακριβώς monitor, είναι μια 32'' HDTV της samsung στα 1080p ανάλυση. Αλλά ποτέ δεν δούλεψε ως TV, μόνο ως monitor:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexjm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πως την παλεύεται με τόσα εικονίδια στο desktop?? Εγώ συνήθως δεν έχω κανένα. Να έρθει με το καλό το pc μου, να πάρω και την 2η οθόνη που έχω βάλει στο μάτι, και θα σας δείξω και γώ το gaουλίστικο γραφείο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ σε όλα μου τα ΠιΣι τα έχω κρυμμένα τα εικονίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkudas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εγω τα εχω στις 4 γωνιες της οθονης μου ανα κατηγορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 να και το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 να και το δικο μου ατιμο 6110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 [..] Eρώτημα. Tι σκοπό εξηπηρετούν 2 ZMFC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 tons & tons of φρουφρούρια I guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα