CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 5.01€ έδωσα χαχαχαχα, ειναι το Logitech απο την προσφορά του public και το έχω για το home cinema απο πίσω του ειναι ένα άλλο μαύρο ένσυρματο που εχώ για βασικό αλλά δεν φαίνεται καλα. ναι βρε γι'αυτο ειπα 5 ευρω!!!!!! ημουν ειρωνικός αστειάτορ! εγω προλαβα 2 απτην προσφορα του παμπλικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Που είναι και δεν τα βλέπω? 2g, 3gs, 4 πίσω από το ronal , 4s, 5 στο γραφείο . και έβγαζα φωτογραφία με το άλλο 5άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σε καλύπτουν; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 2g, 3gs, 4 πίσω από το ronal , 4s, 5 στο γραφείο . και έβγαζα φωτογραφία με το άλλο 5άρι Δώσε το ένα 5άρι και πάρε ένα 3g να συμπληρώσεις τη συλλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Lol Tool wallpaper. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εξαφάνισε ΟΛΑ τα εικονίδια και το taskbar από την επιφάνεια εργασίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εξαφάνισε ΟΛΑ τα εικονίδια και το taskbar από την επιφάνεια εργασίας! εχεις κανα καλο desktop manager να προτεινεις? ειχα καποτε rocket doc αλλα μου σπασε τα νευρα στο πρωτο 2ημερο! απτο quick launch δεν βγαζω τιποτα! με υπερβολευει εκει το irfanview για τα prntscrns και το brett για το tichακι μου ;-P χααχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Όχι δεν έχω να προτείνω κάποιο άλλο. Δε χρησιμοποιώ κανένα, αποκρύπτω τα εικονίδια και κάνω αυτόματο hide στο taskbar. Έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς αλλά και να κρύβεται ταυτόχρονα. Do it for the band bro! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν βάλω εγώ γιατί νομίζω οτι θα με πάρετε με τις πέτρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 οχι προς θεου ,βαλε πλζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν βάλω εγώ γιατί νομίζω οτι θα με πάρετε με τις πέτρες; Διότι δεν έχεις δει ακόμα το δικό μου γραφείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αν και έχω σκοτάδι τώρα, και δεν μπορώ γιατί θα έχω κουνούπια μετά πάρτε μαζί με το AMV Αν βρεί κανείς τις ίντσες κερνάω μπύρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αν και έχω σκοτάδι τώρα, και δεν μπορώ γιατί θα έχω κουνούπια μετά πάρτε μαζί με το AMV Αν βρεί κανείς τις ίντσες κερνάω μπύρα 27? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα