Duck Dodgers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είναι το παλιό κουτί βέβαια. Στην υπογραφή μου, φαίνεται το Corsair Graphite. 929_426608067397760_476864986_n.jpg Βγάλε και άλλες το έχεις πολύ ωραία στημένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ. Εντός των ημερών, γιατί είναι λίγο ακατάστατα τώρα. Μία πανοραμική: Το γραφείο είναι ο αριστερός πάγκος. Το PC σύμφωνα με την εικόνα του προηγούμενου Post, βρίσκεται ακόμα πιο αριστερά. Δεν το πιάνει η φωτογραφία επειδή είναι σε "γούβα" του τοίχου.Αυτό είναι το γραφείο στο σπίτι με το Macintosh. Συγγνώμη που είναι σαν teaser η φωτογραφία, αλλά αυτή είχα. Θα βγάλω σύντομα και άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται, δλδ, για 100ε που την πήρα είναι η έννοια ότι δίνεις παιρνεις. από εκεί και πέρα dxrace που άρχισε να στέλνει από τον μαϊο Ελλάδα πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτό το είδος (απλά λίγο ακριβά) όσο για το iphone, ποιο από τα 5 που έχω στην photo? Που είναι και δεν τα βλέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου γραφείακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ποσο σας ζηλευω μερικους δεν λεγεται!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 να βάλω κι εγώ το τασάκι μου Το χαλάκι για τα πόδια είναι όλα τα λεφτά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 for real men! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Α ρε war...!!! Έχω πεθάνει από τα γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 οριστε μια φωτο του γραφειου μου μετα απο την προσθηκη δευτερης οθονης καθως και καινουργιου mouse pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 τωρα με τι ζεστη ειμαι κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου γραφείακι... τι keyboard της πλακας ειναι αυτο ρε συ? ουτε 5 ευρω δεν θα δινα! χααχχαχααχ τωρα με τι ζεστη ειμαι κατω κατι κανεις λαθος με τα λινκς των εικονων, δεν λειτουργουνε! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από CorpseGrinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 το στρονω τωρα στο γκαραζ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δεν θελω μεροκαματο! θελω ping pong και θανατο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ρε απολα κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 τι keyboard της πλακας ειναι αυτο ρε συ? ουτε 5 ευρω δεν θα δινα! χααχχαχααχ κατι κανεις λαθος με τα λινκς των εικονων, δεν λειτουργουνε! 5.01€ έδωσα χαχαχαχα, ειναι το Logitech απο την προσφορά του public και το έχω για το home cinema απο πίσω του ειναι ένα άλλο μαύρο ένσυρματο που εχώ για βασικό αλλά δεν φαίνεται καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα