KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εχουμε ιδιο κουτακι χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 χαχαχαχαχα άσε ρε το κουτί μου ήσυχο fractal είναι, και τα δύο δουλεύουνε, το thermaltake είναι το pc μου και το άλλο είναι serveraki Ρε ποναει η ψυχή μου να βλέπω το fractalακι να κειτεται στο πατωμα και το ΤΤ που η θεση του είναι στην καλύτερη μεσα στον πρασινο καδο εξω στον δρομο, να έχει περιοπτη θέση διπλα στο γραφείο..... ΕΓΚΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 είσαι υπερβολικός 35ευρώ κουτάκι είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το κουτι που κοιτεται στο πατωμα είναι fractal? Ρε ποναει η ψυχή μου να βλέπω το fractalακι να κειτεται στο πατωμα Δεν είναι στο πάτωμα ρε 'συ! Ξαπλωτό στο από κάτω ραφάκι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 και μία πρώτη πρώτη photo μετά τις νέες αγορές (καρέκλα, 2ος ssd [άσχετο], αρούρι, οθόνη, ξεκαθάρισμα γραφείου) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenkro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραία καρεκλά και ευρύχωρο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 και μία πρώτη πρώτη photo μετά τις νέες αγορές (καρέκλα, 2ος ssd [άσχετο], αρούρι, οθόνη, ξεκαθάρισμα γραφείου) Δώσε λπετομέρειες για καρέκλα (Με ενδιαφέρει άμεσα...(η μέση μου το λέει αυτό)) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν μπορει να λειπει το iphone απο μια τετοια φωτογραφια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται, δλδ, για 100ε που την πήρα είναι η έννοια ότι δίνεις παιρνεις. από εκεί και πέρα dxrace που άρχισε να στέλνει από τον μαϊο Ελλάδα πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτό το είδος (απλά λίγο ακριβά) όσο για το iphone, ποιο από τα 5 που έχω στην photo? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 μετά και το πρόσφατο update.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται, δλδ, για 100ε που την πήρα είναι η έννοια ότι δίνεις παιρνεις. από εκεί και πέρα dxrace που άρχισε να στέλνει από τον μαϊο Ελλάδα πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτό το είδος (απλά λίγο ακριβά) όσο για το iphone, ποιο από τα 5 που έχω στην photo? Το κατάστημα που πηρες τη καρεκλα ειναι αυτο: http://www.dxracer.net ?? Τι μεταφορικά εχει και αν μπορεις να δωσεις link για τη καρέκλα γιατι βλεπω οσες εχει αρκετα ακριβοτερες απο τα 100€ που ειπες οτι εκανε η δικια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μια από αυτές νομίζω πως είναι : http://www.exoplismos-agapios.gr/product.php?products_id=1691 http://www.exoplismos-agapios.gr/product.php?products_id=309 μάλλον η πρώτη, και σκεφτόμουν να πάρω κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Να και το δικό μου γραφείο. Το είχα ανεβάσει και πιο παλιά αλλά σε κακής ποιότητας εικόνα, και μιας κι έχουν γίνει και κάποιες μικρές αλλαγές από τότε, ας το ανεβάσω ξανά: Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2013 από GP7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 και μία πρώτη πρώτη photo μετά τις νέες αγορές (καρέκλα, 2ος ssd [άσχετο], αρούρι, οθόνη, ξεκαθάρισμα γραφείου) επειδή έλειπα σε δουλειές και τώρα είδα τα μυνήματα σας, η καρέκλα αγοράστικε από το http://homemarkt.gr/ . τα παιδιά δεν τα ήξερα καθόλου και ήταν πολύ εξυπηρετικοι. έκανα την παραγγελεία δευτέρα πρωί και μεσημέρι ήταν στην Θεσσαλονίκη. για την ακρίβεια 104 ευρώ την πήρα + 2ε μεταφορικά. όταν γυρίσω θεσσαλονίκη θα ανεβάσω και μερικές ακόμα φωτογραφίες με την καρέκλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είναι το παλιό κουτί βέβαια. Στην υπογραφή μου, φαίνεται το Corsair Graphite. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα