AiWaaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ηρθε και ο bro σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ηρθε και ο bro σπιτι Ωραίο τραπεζάκι έχει η οθόνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 χαχα το παλίο καλο pentium εχει Δεν χωράμε αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Από περιέργεια. Τι είναι αυτό το μεγάλο πράγμα στον τοίχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θερμοπομπός λέγεται είναι για θέρμανση το χειμώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosdoctor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Άλλαξα σήμερα κάρτα γραφικών και επί ευκαιρίας έβγαλα μερικές φώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αθάνατο keyboard...ms dm3000.... ωραίος αλλά στο κουτί θέλουν λίγο συμμάζεμα τα καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosdoctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αθάνατο keyboard...ms dm3000.... ωραίος αλλά στο κουτί θέλουν λίγο συμμάζεμα τα καλώδια... Και σκέψου ότι τα περισσότερα τα έχω μαζέψει πίσω από τη μητρική και δεν φαίνονται...Χαμός γίνεται και δεν ξέρω αυτά που φαίνονται πως να τα μαζέψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αυτά τα βρώμικα τασάκια και τα αποτσίγαρα που τραβάτε στις φωτό όμως πολύ αντιαισθητικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καρκίνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αυτά τα βρώμικα τασάκια και τα αποτσίγαρα που τραβάτε στις φωτό όμως πολύ αντιαισθητικά. Ρατσιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 να βάλω κι εγώ το τασάκι μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το κουτι που κοιτεται στο πατωμα είναι fractal? Και τι περιμένει για να αντικαταστήσει το τρισαθλιο ΤΤ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 χαχαχαχαχα άσε ρε το κουτί μου ήσυχο fractal είναι, και τα δύο δουλεύουνε, το thermaltake είναι το pc μου και το άλλο είναι serveraki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα