BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κομπλε τοτε.Ωραια κατασταση εχεις φτιαξει!!Το κουτακι του υπολογιστη σου δεν βρηκα!!Στο δεξια μερος του γραφειο κατω απο την 32 το εχεις? στην τελευταία φώτο φαινεται. κάτω απο το τραπέζι και το mousepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 στην τελευταία φώτο φαινεται. κάτω απο το τραπέζι και το mousepad Τrue!!Δεν το προσεξα ο τυφλος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα ηχεία στο δεύτερο pc σου τα έχω και εγώ! Αθάνατα! Αν και είναι φυλαγμένα τώρα (εδώ και 5-6 χρόνια βασικά ) γιατί πήραμε άλλα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 πω ναι τα είχα πάρει κάπου το 1999 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ολόκληρο control room έχει φτιάξει ο αποπάνω Το δικό μου μετά το μάζεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 περιμένω ν ακούσω γνώμες για το skiller πολύ ωραίο και συμμαζεμένο το γραφειάκι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 περιμένω ν ακούσω γνώμες για το skiller πολύ ωραίο και συμμαζεμένο το γραφειάκι σου Για τα 17€ που ζητάει το e-shop είναι άψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μονο 17 το δινουν?Ειναι καλο πως το βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για 17€ είναι καλό...ό,τι δίνεις παίρνεις Σε κάποιον που χρησιμοποιεί ακριβό/μηχανικό keyboard φαντάζομαι θα φανεί τελείως μούφα, εμένα όμως μια χαρά με καλύπτει Δεν είναι φωτιζόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ε,με 17e και φωτιζόμενο πολλά θέλουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Να το το καμαρι μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Να το το καμαρι μου! DSCF4557.JPG πολύ καλό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω! Αν θυμηθω αυριο θα ανεβασω και ακομα 1-2 για να φενεται και το κουτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salesmanG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 παιδες μου αρεσε πολυ το thread και ειπα να μοιραστω και εγω με εσας τον δικο μου χωρο διαλογισμου!!! πολύ καλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κάτω το sub asap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα