Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 more photos less fucking mousepads... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Και το τελείως απλό της Microsoft είναι παλιόσκυλο, το έχω 7½ χρόνια και παρόλα τα χτυπήματα κατά καιρούς, δε μασάει μία. ισχυει κι εγω εχω ενα απειρα χρονια Όσα ασύρματα έχω πιάσει, ακριβά ή μη, δεν είχαν την αίσθηση του απλού ενσύρματου. Δεν ξέρω, κάτι στην κίνηση, σα να έχει στιγμιαίο αρχικό lag, κάτι τέτοιο. Ποτέ ασύρματο. διαφωνω δεν ειναι υποχρεωτικα ετσι (καταλαβαινω τι εννοειες βεβαια γιατι εχω περασει καμποσα ασυρματα ) το δικο μου παντως μολις μπει καλωδιο γινεται πληρως ενσυρματο (δε χρειαζεται η κεραια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 more photos less fucking mousepads... Πωπω γρίνιαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εγώ στα 2 χρόνια μία φορά άλλαξα τα πλαστικά ''ποδαράκια'' κι όχι λόγω προβλήματος, απλά γιατί τα βαρέθηκα κι έβαλα τα γκρι! Μα τι ξύλινη επιφάνεια έχεις και τα ''τρώει''??? Δεν ξερω γιατι, αλλα μετα απο καποιο διαστημα καταλαβαινω οτι γρατσουναει απο κατω. Εγω εχω και γκρι και ασπρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γιατί το δικό σου μπορεί να είναι laser/darkfield ή bluetrack ή δεξερωγωτιάλλο. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571748 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το έχεις δοκιμάσει σε γυάλινη επιφάνεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οχι μαν σε γιαλλινη επιφανεια εννοειτε οτι δεν παιζει κανενα ποντικι. σε οοοολες τισ αλες παιζει. αρκει να μην ειναι γιαλοχαρτο η λερομενη με μουσταρδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εμ τι συζητάμε τόση ώρα; Σε γυάλινη παίζουν οι παραπάνω τεχνολογίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγω φιλε που παιζω πανω σε ψιλο-λουστραρισμενο ξυλο, δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με αυτο ουτε με το παλιο μαους. και παιζω μονο shooter παιχνιδια που θελει να εχεις accuracy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ααααααααα δεν είχε κανείς ποτε σας icemat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ας βάλω και το δικό μου γραφείο ! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Σαν πολυ κοντα δεν καθεσαι στις οθονες?Να πω οτι ηταν και καμια 22αρα ενταξει!!Ολοκληρα θερια ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 η μία οθόνη είναι 27 ιντσων και κάθομαι γύρω 90-95 εκατοστα,και η άλλη που είναι 32 ιντσων έχει αποσταση 110 εκατοστα απο μένα. εχω συνηθίσει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.ειδικα στην 27αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 η μία οθόνη είναι 27 ιντσων και κάθομαι γύρω 90-95 εκατοστα,και η άλλη που είναι 32 ιντσων έχει αποσταση 110 εκατοστα απο μένα. εχω συνηθίσει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.ειδικα στην 27αρα Κομπλε τοτε.Ωραια κατασταση εχεις φτιαξει!!Το κουτακι του υπολογιστη σου δεν βρηκα!!Στο δεξια μερος του γραφειο κατω απο την 32 το εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα