άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τσου, απλό ir είναι, απλά απαντούσα στον Fortycade που ρωτά γιατί το δικό του παίζει σε όλες τις επιφάνειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κι εγώ το ίδιο με τον deesnider έχω και χρειάζεται mousepad ή κάτι τέτοιο, στο γραφείο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σκυλί το τιμημένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Και το τελείως απλό της Microsoft είναι παλιόσκυλο, το έχω 7½ χρόνια και παρόλα τα χτυπήματα κατά καιρούς, δε μασάει μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό πόσο dpi έχει περίπου? 1200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν έχει τέτοια πράγματα :Ρ Δεν αναφέρονται κάπου δηλαδή. Ίσως όμως να παίζει γύρω στα 800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό πόσο dpi έχει περίπου? 1200? Με μία γλήγορη αναζήτηση 400 edit: Είστε πολύ γενναιόδωροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 400 μου φαίνονται πολύ λίγα πάντως... Τουλάχιστον στα 800 πιστεύω ότι ειναι... Τεσπα ξεφύγαμε από το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 400 μου φαίνονται πολύ λίγα πάντως... Τουλάχιστον στα 800 πιστεύω ότι ειναι... Τεσπα ξεφύγαμε από το θέμα Ξεφεύγετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://reviews.cnet.com/mice/microsoft-wheel-mouse-optical/4505-3148_7-31798772.html 400 λίγα αλλά ούτε εγώ μπορώ να το αποχωριστώ το ρημάδι - έστω στο γραφείο. http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-109?do=findComment&comment=4749963 Αν δεις το ασύρματο που είναι από το set τζάμπα κάθεται εκεί στην άκρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όσα ασύρματα έχω πιάσει, ακριβά ή μη, δεν είχαν την αίσθηση του απλού ενσύρματου. Δεν ξέρω, κάτι στην κίνηση, σα να έχει στιγμιαίο αρχικό lag, κάτι τέτοιο. Ποτέ ασύρματο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όσα ασύρματα έχω πιάσει, ακριβά ή μη, δεν είχαν την αίσθηση του απλού ενσύρματου. Δεν ξέρω, κάτι στην κίνηση, σα να έχει στιγμιαίο αρχικό lag, κάτι τέτοιο. Ποτέ ασύρματο. Το βλέπω συνεχώς αυτό, αλλά το διαψεύδω εντόνως!!! Αν πάρεις ένα ακριβό ασύρματο, δεν έχεις θέματα τέτοια. X8 BlueTrack RULEZ!!! Ούτε καν σε mouse pad 2 χρόνια τώρα, απευθείας στο μαδέρι να γουστάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εχω ενα sidewinder x6 απο ms. Αν βαλω κατι πλαστικα που εχει απο κατω, το ξυλο τα τρωει και ετσι ειμαι με pad, ενω με προηγουμενο ποντικι δεν ειχα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εγώ στα 2 χρόνια μία φορά άλλαξα τα πλαστικά ''ποδαράκια'' κι όχι λόγω προβλήματος, απλά γιατί τα βαρέθηκα κι έβαλα τα γκρι! Μα τι ξύλινη επιφάνεια έχεις και τα ''τρώει''??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν έχει iphone αν δεις την υπογραφή του φτου φτου σκορδα που θα χω iphone εγω το ποντικι που εχω γιατι παιζει σε ολες τις επιφανειες ? δεν χρειαστηκα ποτε μαους παντ τρωει τα ποδαρακια και το ξυλο και το σκληρο mousepad επισης στο ξυλο η ακριβεια δεν ειναι καθολου η ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα