qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 και μια bonus συγκριτικη με το πριν και μετα αφου τη τραβηξα/ανεβασα και αυτη, για να φανει καλυτερα η διαφορα το steelseries ηταν μαλιστα για μενα πιο φθηνο απο το razer, δηλαδη παιρνεις πολυ mousepad για τα λεφτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και μετά λες για μένα ότι δε μπορώ το καλοκαίρι, με το remote του κλιματιστικού ανά χείρας είσαι Πόσο πήγε το SteelSeries; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εννοειται πως ειμαι με το κοντρολ διπλα ανα πασα στιγμη οταν παιζω ειδικα μπορει να κανει πολλη ζεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 iphone δεν βλεπω στην φωτογραφια και ανησυχω qsis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 iphone δεν βλεπω στην φωτογραφια και ανησυχω qsis Δεν έχει iphone αν δεις την υπογραφή του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εγω το ποντικι που εχω γιατι παιζει σε ολες τις επιφανειες ? δεν χρειαστηκα ποτε μαους παντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχει ροδέλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εγω το ποντικι που εχω γιατι παιζει σε ολες τις επιφανειες ? δεν χρειαστηκα ποτε μαους παντ Μια ζωή, απευθείας πάνω στο γραφείο. Ποτέ, κανένα πρόβλημα... Έχει ροδέλα; Τη ροδέλα που λειτουργεί και σα middle button λες; Φυσικά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Την άλλη από κάτω εννοώ. Μπάλα έπρεπε να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Την άλλη από κάτω εννοώ. Μπάλα έπρεπε να πω. Εννοείται ότι μιλάμε για οπτικά, ρε 'συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μια ζωή, απευθείας πάνω στο γραφείο. Ποτέ, κανένα πρόβλημα... Και εγώ το ίδιο. Μια ζωή σε γραφείο χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αγνοείτε τότε ότι αρκετοί έχουν τζάμι στο γραφείο τους, ή αρκετά λουστραρισμένη επιφάνεια, με αποτέλεσμα να καθρεπτίζει η δέσμη και να είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσει σωστά το ποντίκι. Εγώ που έχω μασίφ ξύλο οξιάς, πάλι δε λειτουργούν σωστά τα οπτικά ποντίκια. Δεν είναι και πολλές οι επιφάνειες πάνω στις οποίες λειτουργούν 100% απροβλημάτιστα τα οπτικά ποντίκια, χωρίς να χρειάζεται mousepad, ή έστω ένα κομμάτι ύφασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ναι οκ δουλεύει και πάνω στο γραφείο αλλά στο mousepad ''γλιστράει'' ακόμα καλύτερα το ποντίκι... Για να πας από mousepad σε χωρίς mousepad χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια προσαρμογής πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εγω το ποντικι που εχω γιατι παιζει σε ολες τις επιφανειες ? δεν χρειαστηκα ποτε μαους παντ Γιατί το δικό σου μπορεί να είναι laser/darkfield ή bluetrack ή δεξερωγωτιάλλο. Ναι οκ δουλεύει και πάνω στο γραφείο αλλά στο mousepad ''γλιστράει'' ακόμα καλύτερα το ποντίκι... Συμφωνώ. Μπορεί να δουλεύει και χωρίς αλλά για μερικούς το pad βοηθά στο γλίστρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αγνοείτε τότε ότι αρκετοί έχουν τζάμι στο γραφείο τους, ή αρκετά λουστραρισμένη επιφάνεια, με αποτέλεσμα να καθρεπτίζει η δέσμη και να είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσει σωστά το ποντίκι. Προσωπικά δεν το αγνοώ. Όντως στις - πολύ - γυαλιστερές επιφάνειες, το mousepad είναι απαραίτητο. Η επισήμανσή μου είχε να κάνει με τις πιο «συνηθισμένες» επιφάνειες, που υπάρχουν στα περισσότερα γραφεία. Δεν είναι και πολλές οι επιφάνειες πάνω στις οποίες λειτουργούν 100% απροβλημάτιστα τα οπτικά ποντίκια, χωρίς να χρειάζεται mousepad, ή έστω ένα κομμάτι ύφασμα. Νομίζω ότι είναι οι περισσότερες. Γιατί το δικό σου μπορεί να είναι laser/darkfield ή bluetrack ή δεξερωγωτιάλλο. Το δικό μου πάντως - από το πρώτο μου οπτικό, μέχρι το τωρινό - το οποίο μόνο πάνω σε γυαλί δε δουλεύει (φυσικά...), είναι πάντα αυτό το ...extreme: Ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα