phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Για όποιον μία που τα συνδέει και μία που τα ξεχνάει εκεί, καλά είναι. Για εκείνον που κάθε τόσο χρειάζεται να βάζει και να βγάζει, δε νομίζω πως βολεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εχω δει σε αρκετα γραφεια, και συγκεκριμενα στο overclock.net, κατι σιδερενιες βασεις που τις βαζεις στο γραφειο και αυτες απο κατω προσφερουν ενα βαθουλωμα για να μπαινουν τα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 συμαζεμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 συμαζεμα Καλησπέρα ωραίο setup μπορείς να μου πεις : Νο1: ποια κάρτα γραφικών έχεις? Νο2: τι είναι αυτό το μαύρο κάτω από την κάρτα γραφικών? Νο3: ποιο κουτί έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 συμαζεμα Μη μου πεις ρε αθεοφοβε οτι εβαλες τον εξωτερικο δισκο μεσα στο κουτι? Επισεις που ειναι το Side Panel ΟΕΟ? Θελει λιγο Cable Managment εκει μεσα.Κατα αλλα ωραιο το Hardware! Θα ανεβασω και εγω φωτο αυριο αν μπορεσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 @ Duck Dodgers Gigabyte GTX 650 Ti OC Ειναι εξωτερικος σκληρος το κουτι ειναι το Raidmax Aeolus @Zergoulini ναι φιλε ειναι εξωτερικος σκληρος 2 τερα. και επειδι ειναι μικρος σε εξωτερικες διαστασεις τον εβαλα μεσα, να μη πιανει χωρο πανω στο γραφειο το πλαινο πανελ το ειχα βγαλει για να βγαλω τη φωτο. και ναι θελει λιγο μαζεμα τα καλοδια. θα γινει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 @ Duck Dodgers Gigabyte GTX 650 Ti OC Ειναι εξωτερικος σκληρος το κουτι ειναι το Raidmax Aeolus Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τελικα το goliathus omega ηταν για μενα μικρο , το να παω στο μεγαλο μεγεθος (alpha ) θα ηταν ακριβο, οποτε εκανα ενα συμβιβασμο για να μεινω σε λογικο κοστος και τσιμπησα το παρακατω τραπεζομαντηλο της steelseries δεν ειναι καθολου κακο, ειδικα για τα λεφτα του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 qsis ποσο το πηρες φιλε το μαουσ παντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τελικα το goliathus omega ηταν για μενα μικρο , το να παω στο μεγαλο μεγεθος (alpha ) θα ηταν ακριβο, οποτε εκανα ενα συμβιβασμο για να μεινω σε λογικο κοστος και τσιμπησα το παρακατω τραπεζομαντηλο της steelseries δεν ειναι καθολου κακο, ειδικα για τα λεφτα του Πανέμορφο mousepad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 qsis ποσο το πηρες φιλε το μαουσ παντ 15 ευρω στα public γενικα δεν βρηκα κατι σε αναλογο μεγεθος (45 x 40 cm) και σε τετοια τιμη με το προηγουμενο που ηταν αρκετα μικροτερο ειχα θεμα και επρεπε ολη την ωρα να του αλλαζω θεση για να βολευτω, αυτο μεχρι στιγμης δειχνει οτι θα μεινει εκει που ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Φεύγει καθόλου απ' τη θέση του ή «γαντζώνει»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Φεύγει καθόλου απ' τη θέση του ή «γαντζώνει»; δεν κουνιεται για κανενα λογο και σκεψου οτι ειναι και τοσο μεγαλη επιφανεια οποτε η προσφυση ειναι γιγαντια μονο αμα το σηκωσεις κουνιεται παντως σε σχεση με το razer που ειχα που ηταν το speed και οχι το control , στο QcK+ εχει μια πιο "grippy" επιφανεια , πραγμα που πιστευω οτι θα αρεσει στους περισσοτερους που δε τους αρεσει να γλιστραει υπερβολικα το ποντικι , εγω ομως πρεπει να το ξανασυνηθισω απο παχος ειναι πολυ λεπτο και αρκετα πιο λεπτο απο το goliathus , απο γενικοτερη ποιοτητα φαινεται να υστερει, αλλα δεν ειναι και κακης ποιοτητας σε καμια περιπτωση ΥΓ και φωτο με την επιφανεια που ακουμπα στο γραφειο αν σου λεει κατι.. οπως προειπα παντως δεν παει πουθενα . δοκιμασα επιτηδες να το κουνησω με αρκετη δυναμη και τιποτα εχει πολυ μεγαλη επιφανεια για να ξεκουνηθει πολύ καλή τιμή και ποιότητα το steelseries. το goliathus που εχω μετα απο 3 χρονια εχει φθαρει στις ακρες και ψάχνοντας για καινούργιο πιστέυω πως το steelseries ειναι το καλύτερο vfm αυτη την στιγμη. σκεφτομαι να το δωσω κανα 5ευρo το razer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το θέλω εγώ το razer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα