phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Χεχ, κι αυτό γίνεται, ανάλογα βέβαια κι από την επιφάνεια του γραφείου Εμένα π.χ. είναι μασίφ οξιά, κι αν δε βάλω τζάμι, δε βλέπω να καταφέρνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 New House new desk Ελπιζω να σας αρεσει!!! Setup PC->i3+5850xtreme+4gig xms3+Samsung 830+διαφοροι 1τερα για storage Sound->Soundblaster audigy something+Kef Coda+Sony TA FE610R amp+Denon 580 Tuner+Kenwood EQ Peripherals->Steelseries 6gV2+MX518(ΑΘΑΝΑΤΟ!!)+Random Steelseries Mousepad+Sennheiser Wireless headphones+Random Tele Mic Ψευτικα λουλουδια για λιγο χρωμα 2 τασακια ψιλογεματα και Homemade Freddo Μοnitor S27B370H (ναι ξερω ειναι λιγο το 1080p στις 27 αλλα ξαπλωνω στην καρεκλα και εχω πανω απο 1μ αποσταση οποτε ειμαι GG!) Σχολια ευπροσδεκτα!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 New House new desk Ελπιζω να σας αρεσει!!! Setup PC->i3+5850xtreme+4gig xms3+Samsung 830+διαφοροι 1τερα για storage Sound->Soundblaster audigy something+Kef Coda+Sony TA FE610R amp+Denon 580 Tuner+Kenwood EQ Peripherals->Steelseries 6gV2+MX518(ΑΘΑΝΑΤΟ!!)+Random Steelseries Mousepad+Sennheiser Wireless headphones+Random Tele Mic Ψευτικα λουλουδια για λιγο χρωμα 2 τασακια ψιλογεματα και Homemade Freddo Μοnitor S27B370H (ναι ξερω ειναι λιγο το 1080p στις 27 αλλα ξαπλωνω στην καρεκλα και εχω πανω απο 1μ αποσταση οποτε ειμαι GG!) Σχολια ευπροσδεκτα!! Kef Coda7 τα ηχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ναι.Koda 7 SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τα ειχα πριν καμια 15ετια μου καηκε 2 φορες ο πανω κωνος του ενος και τωρα δυστυχως αναγκαστικα τα παρατησα γτ βαρεθηκα να τα επισκευαζω και καθονται μεσα στην αποθηκη Πολυ καλα ηχεια αλλα ευαισθητα τα μαμιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ολως παραδόξως και εμενα στο δεξιο οπως τα βλεπεις εχω το ιδιο προβλημα..Μια μερα τα ζορισα λιγο παραπανω και το ενα εσκασε .. Cba βεβαια να τα επισκευασω μαλλον θα χτυπησω κανα ζευγαρι παθητικα μονιτορ να τα κουμπωσω στον ενισχυτη μιας και ποιο πολυ παιζω με near field ακροασεις και θα βαλω τα kef περιφερειακα σε επερχομενο 5.1 setup στην TV.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Workspace No 2... Το αριστερά γραφείο το άλλαξα με ένα 20cm πιο μακρύ ώστε να ενωθεί με το δίπλα (και στο ίδιο χρώμα με το δεξιά). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σε λίγο τσαντίρι mood... Χρόνια πολλά, χριστός ανέστη, αληθώς ο κύριος κλπ στους πιστεύοντες... fixed πιστεύω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σε λίγο τσαντίρι mood... Δεν δουλεύει η φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Βάζεις έναν προτζέκτορα κι ένα πανί στον τοίχο κι είσαι άρχοντας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αν μου βρεις και μη μαλάκες γείτονες είσαι μόνιμα προσκεκλημένος στις προβολές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αλλαγη σαρδελοκουτιού με κούρσαροοοοοοοοο. Επίσης μετα απο την ιδεα που μου έβαλε η κάρμεν σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις κούτες με homemade stands. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koko25 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αλλαγη σαρδελοκουτιού με κούρσαροοοοοοοοο. Επίσης μετα απο την ιδεα που μου έβαλε η κάρμεν σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις κούτες με homemade stands. Ωραίο αλλά λίγο θολή η φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Χαλασε το καλο το κινητο και εχω μεινει με ενα παλιο walkman οποτε δυσκολα κατι καλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cursed12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Επειδη εχω γυρισει σελιδες και σελιδες σε αυτο το ποστ.... βλεπω συνεχεια για τα ''κωλοκαλοδια'' .... η δικη μου ιδεα ( εφαρμοσμένη και πετυχημένη) ειναι να κολισετε το πολυμπριζο κατω απο το γραφειο και οτι καλωδιο προσθετετε επισης το κολατε κατω απο το γραφειο... ετσι αφτο που θα πετυχετε ειναι να φαίνεται ΜΟΝΟ το καλωδιο του πολυμπριζου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα