qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 αν σε βολευει αυτο το μεγεθος πηγαινε σε goliathus , το πιο μικρο δεν ειναι και απλησιαστα ακριβο (σιγουρα ομως τσιμπημενο) αξιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αν αλλάξω το Sphex θα πάω μάλλον στο μεγάλο, θα με βολέψει που δε θα κουνιέται εύκολα. Δεν ξέρω και πόσο χοντρό είναι όμως, το Sphex είναι σα χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω και πόσο χοντρό είναι όμως, το Sphex είναι σα χαρτί. Θα είναι μεγάλη αλλαγή από sphex σε goliathus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ναι ρα, το αντιλαμβάνομαι, απλά λέω δεν ξέρω πώς θα μου φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αν αλλάξω το Sphex θα πάω μάλλον στο μεγάλο, θα με βολέψει που δε θα κουνιέται εύκολα. Δεν ξέρω και πόσο χοντρό είναι όμως, το Sphex είναι σα χαρτί. ειναι χοντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 απλα πραγματα και καπως ετσι κατω στο γκαραζ μου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Garage lan party, χεχ, καλή φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Το καημένο το τραπεζάκι όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 A ρε πτολεμαιδιώτη με τα λαν σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 απλα πραγματα και καπως ετσι κατω στο γκαραζ μου οτι πρεπει για beer pong το τραπεζακι.Και επιφοβο με τοσα κιλα πανω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 A ρε πτολεμαιδιώτη με τα λαν σου παρε και αυτο για τη φαση οτι πρεπει για beer pong το τραπεζακι.Και επιφοβο με τοσα κιλα πανω του δεν καταλαβαινει ρε. μια χαρα παιζεις και πινγκ πονγκ ειναι δυνατο A ρε πτολεμαιδιώτη με τα λαν σου εσυ που ξες για πτολεμαιδα ? πιος εισαι μαν ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 και μαμώ το harlem shake. χαχαχα ωραίοι είστε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Old schools Lan , πολυ τα γουστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 παρε και αυτο για τη φαση δεν καταλαβαινει ρε. μια χαρα παιζεις και πινγκ πονγκ ειναι δυνατο εσυ που ξες για πτολεμαιδα ? πιος εισαι μαν ? και μαμώ το harlem shake. χαχαχα ωραίοι είστε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εγώ έχω το Razer Sphex και από τότε που κάποιος το ξεκόλλησε, πάει βόλτες :Ρ Οπότε με κάτι σαν το δικό σου θα ήμουν μια χαρά από αυτή την άποψη. και εγώ αυτο έχω και είχα τα ίδια προβλήματα μέχρι που το έπιασα με τενια διπλης όψεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα