άδικος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εντελώς τυχαία βρέθηκε εκεί κακοπροαίρετε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μπα, εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα Feng Shui. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Χμμ... ενδιαφέρον το "mousepad" σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 καλα περισσοτερο για χαλι κανει παρα για mousepad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ έχω το Razer Sphex και από τότε που κάποιος το ξεκόλλησε, πάει βόλτες :Ρ Οπότε με κάτι σαν το δικό σου θα ήμουν μια χαρά από αυτή την άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αυτο ειναι πολυ σταθερο,δεν θα μπορουσε κ να μην ηταν με τετοιο μεγεθος. Ειναι οτι πρεπει με βολεψε απιστευτα ξαπλωνω πανω ,τρωω τα παντα.. Οπου και να βαλω το ποντικι εχω επιφανεια να το δουλευω. Και πολυ καλη αισθηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 razer GOLIATHUS εγω εχω την control εκδοση. Εχει διαφορα μεγεθη. Το δικο μου ειναι γυρω στο 1 μετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θα είναι μεγάλη αλλαγή από sphex σε goliathus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Είναι και η τιμή όμως δυνατή απ' ότι βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ έχω το πιο μικρό goliathus (speed, όχι control) αλλά θα ήθελα και μεγαλύτερο μέγεθος Σαν ποιότητα πάντως είναι φοβερό ορίστε και το μέγεθος σε σχέση με κινητό να καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Να μην βγει και μια φωτο το κινητο? Ντροπη ειναι ή οπως λεει και ο phanispal feng shui. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Επειδή έχει παρόμοιο μέγεθος κινητό και αυτός το έβαλα Την έχω από παλιά τη φώτο για να δείξω σε άλλον πάλι με νεξους το μέγεθος του ποντικιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ίδιο με το Sphex νομίζω είναι σε διαστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα