TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μετά το τελευταίο update.Να τα βάλω εδώ να τα καμαρώνω μαζεμένα γιατί δεν με βλέπω να ξαναγοράζω ποτέ τίποτις 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Γιατι να μην ξαναγορασεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εντάχθηκα προσφάτως στο club του 27% των ανέργων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εντάχθηκα προσφάτως στο club του 27% των ανέργων κακώς ήρθες στο club.... στην πρώτη φώτο,ποια οθόνη είναι στα δεξιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Λογικά αυτή: http://www.skroutz.gr/s/2885565/LG-29EA93.html Εγώ να ρωτήσω ποια είναι η Samsung TV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ναι αυτή είναι η οθόνη που λέει ο Φάνης. Η τηλεόραση είναι μια παλιά 50" plasma 720p ,4-5 χρονών με καταπληκτικά χρώματα που δεν την άλλαξα ποτέ(και όταν όλα πήγαιναν κατ ευχήν οικονομικά) γιατί με ικανοποιόυσε πολύ η εικόνα της. Η χαμηλή ανάλυση δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα λόγω της μεγάλης απόστασης θέασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ah, απλά το bezel της μου θυμίζει τη δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ο προτζεκτορας ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 πλασμα? Panasonic PT-AX200U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 ο νεος μου home server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Γυρνά τον hdd απο την αλλη μεριά. Να πανε τα καλώδια πίσω. Είσαι και σε λάθος θέμα . :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voutc Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Θα πάθετε όλοι πλάκα να δείτε το δικό μου studio έχω 2 εντάξει δικαιολογούνται γιατί είναι πάνω στην δουλειά μου!!2 desktop2 laptop1 Netbook 1 SERVERΚαι όλα αυτά σε ένα θρανειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ναι θα παθαίναμε. Κρίμα που δε γίνεται να τα δούμε... τς τς τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corpse_grinder Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 ιδού... upload foto Η μονη μας διαφορα ειναι στο macbook vs probook αχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ε ντροπη θα ηταν να μην εδειχνε και το iphone ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα