Razor7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το βλέπω να πέφτει το ενυδρείο.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ithirael13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 οχι ρε συ ειναι μικρο LOL Ξεχασα να κατεβασω και την absolute απο το ραφι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleas7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 καλησπερα φιλε...το γραφειο σου απο που το πηρες???? Παιδιά μετά από λίγη σκέψη άλλαξα την διαρρύθμιση .....όπως μου είπατε το ενυδρειο ήταν σε κακό σημείο για fps games Οπότε να το Update του γραφείου και θέλατε και το κουτί να δείτε μου είπε κάποιος ...ελπίζω να σας αρέσει image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ithirael13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 αυτο το γραφειο ειναι απο IKEA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) οριστε και το δικο μου το γραφειο σε μια σπανια φαση(συμαζεμενο ) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2013 από bloodmaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το γούφερ βάλτο κάτω σε γωνία θα έχεις καλύτερη αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το γούφερ βάλτο κάτω σε γωνία θα έχεις καλύτερη αποδοση thanks for the tip.οντως ακουγετε καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ελπίζω να μην σε έβαλα σε κόπο. Τιποτα boy καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ελπίζω να μην σε έβαλα σε κόπο. Τιποτα boy καλή συνέχεια. Ουτε καν απλα το εβαλα κατω απο το γραφειο σε ενα ραφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το γούφερ βάλτο κάτω σε γωνία θα έχεις καλύτερη αποδοση Στο πατωμα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλύτερα στο πάτωμα στην εσωτερική γωνία του γραφείου η αν δεν φίνεται σε κάποιο ράφι το οποίο είναι κοντά στο πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Να και το δικο μου!! Δεν ειναι πολυ καλη η αναλυση αλλα οκ Δυστυχως δεν τραβηξε την φωτο στην παραθεση! Καλύτερα στο πάτωμα στην εσωτερική γωνία του γραφείου η αν δεν φίνεται σε κάποιο ράφι το οποίο είναι κοντά στο πάτωμα. To εχω δεξια διπλα απο το κουτι σε ραφι του γραφειου!!Λες να το βγαλω απο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν μπορώ να κάνω εικόνα στο μυαλό μου πως είνια το ραφι με το γουφερ. Δοκίμασε να το βάλεις στο πάτωμα κάτω απο το γραφείο αν γίνεται και δες αν έχεις καλύτερη απόδοση. Αν δεν γύρνα το πάλι πίσω. Στην κρίση σου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν μπορώ να κάνω εικόνα στο μυαλό μου πως είνια το ραφι με το γουφερ. Δοκίμασε να το βάλεις στο πάτωμα κάτω απο το γραφείο αν γίνεται και δες αν έχεις καλύτερη απόδοση. Αν δεν γύρνα το πάλι πίσω. Στην κρίση σου είναι. Ευχαριστω για τις απαντησεις!! Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navagos72 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 2004...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα