Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

τα ακουστικα μου ειναι αυτα ,τα ειχα παρει 1-2 ευρω φθηνοτερα απο multirama

http://www.skroutz.gr/s/31609/Philips-SBCHP400.html

και δε τα συνδεω στο ηχειο , τα συνδεω στο front panel του haf (που εχω συνδεσει στη μητρικη) που βρισκεται αριστερα του γραφειου συνεπως ερχονται απο αριστερα κατω απο το αριστερο μου χερι και δε μπλεκονται καθολου με την επανω επιφανεια του γραφειου που βρισκεται το ποντικι και πληκτρολογιο οποτε και δε με ενοχλουν καθως παιζω

o βασικος λογος που επελεξα αυτη τη συνδεσμολογια περα απο το προφανες, οτι δε μπλεκονται καλωδια με το ποντικι κτλ, ειναι οτι εχω πιο σωστο ηχο

για καποιο λογο που δεν ειμαι σε θεση να εξηγησω οταν τα βαζω στην υποδοχη που εχουν τα logitech δεν εχω περιφερειακη ακοη , δηλαδη αμα γυρισω τη πλατη μου σε καποια πηγη ηχου μεσα στο παιχνιδι (npc πχ) δε ακουω τιποτα

με το front panel απο την αλλη που συνδεεται απευθειας στη μητρικη εχω σωστο "surround" ηχο οπου κι αν βρισκεται η πηγη του ηχου στο χωρο του παιχνιδιου

για να ακουσω μουσικη ή να δω κανα βιντεο ειναι οκ τα ακουστικα πανω στο logitech , για παιχνιδια ειναι απλα εφιαλτης

το καλωδιο που ειναι 2 μετρα φτανει και περισσευει για να το συνδεσεις απευθειας στο κουτι οσο μακρια και αν ειναι και να μη μπλεκεις με πραγματα πανω στο γραφειο

το front panel με βολευει γιατι ειναι και διπλα μου ακριβως , δε χρειαζεται να ψαχνω τρυπα πισω

το κουτι σε σχεση με το γραφειο μου

IMG_20121211_141630.jpg

IMG_20121211_142202.jpg

Όταν λες front panel? Δεν τα έχεις μόνιμα συνδεδεμένα? Εμένα το κουτί βρίσκεται στην δεξιά μεριά και όπως να χει πάντα με ενοχλούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@naruto

Την υποδοχή που έχει εμπρός το κουτί, δίπλα από τις θύρες USB

Δε τα βάζω πίσω στο κουτί αφού έχω αυτή την ευκολία

Το μόνο ζόρι είναι οτι στη μητρική η υποδοχή του ήχου για front panel βρίσκεται κοντά στον επεξεργαστή, οπότε θες κουτί με ευκολίες για να περαστεί διακριτικά το καλώδιο

Τα συνδεω μόνο όταν δε μπορώ να κάνω φασαρία με τα ηχεία, διαφορετικά ηχεία

@zergoulini

Αν λες εμενα, οχι το κουτι ειναι σουρωτηρι , το μονο προβλημα που δεν έχει είναι η ζέστη

Το πρόβλημα που έχει είναι η σκόνη για αυτό και μου αρέσει που στο διάδοχο του μεταξύ αλλων βελτιώσεων έβαλαν και φίλτρα

Οχι για τον GeorgeMan Αναφερομαι!

Παμε και ενα latest update:

Το νεο -mini ITX πλεον- PC:

5-1_zpsb8875704.jpg

Το PC εχει μια κλιση προς τα μεσα για να χωραει να μπαινει απο το καλοριφερ.

Το σιδερο ειναι απαραιτητο για να μην λυγιζει το τεραστιο γραφειο, που ειναι στερεωμενο κατα τα 3/4 στον τοιχο. Πιο κοντινες εδω:

3-2_zps6d1aebfd.jpg
2-5_zps23840a23.jpg

Τα καλωδια στηριχθηκαν ετσι. Ελευθερα ειναι μονο του ποντικιου και του πληκτρολογιου:

4-3_zpsdc9aab85.jpg

Το πριν και το μετα... (εχουν αλλαξει και τα ηχεια μιας και με καλυπτουν και με το παραπανω τα μικροτερα):

6-1_zps46b4dc6f.jpg
1-6_zpsb9406b8e.jpg

Συγκριση νεου κουτιου με το subwoofer των Z-2300 (που θα φυγουν συντομα):   :lol:  :lol: 

PICT0143_zpsb5551f3f.jpg

Πως τα βλεπετε? Αξιζε τον κοπο?

Σε αυτο το κουτι αναφερομαι! Λεω για θερμοκρασιες λογο οτι ειναι στριμωγμενα τα πραγματα μεσα?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω!

Χωρις vga εχω μετα απο ωωωωρες web browsing: CPU ~33 (stock cooler, lowest rpm), Mobo ~30, HDD ~29

Με τη VGA ειχα: CPU ~46, Mobo ~38, HDD ~33, VGA ~53 (σε πολυ χαμηλες στροφες)

Στο παλαιοτερο, full tower κουτι με τη Megahalems σαν ψυκτρα ειχα: CPU ~29, Mobo ~27, HDD ~26, VGA ~50, με τις ιδιες ρυθμισεις στα fan settings.

Οποτε ναι με την καρτα γραφικων "ζοριζει" το πραγμα, αλλα δουλευει μια χαρα παρολες τις αυξημενες θερμοκρασιες :-)

Επεξ/σία από GeorgeMan

πέρα από το ότι τα πιο πολλά led καλύπτονται από το πληκτρολόγιο και το mouse έχω βαλει και διακόπτες για να απενεργοποιηθουν όλα τα led εκτος από αυτά που έχουν η μνήμες.πάντως εμενα δεν με ενοχλεί καθόλου ,ειδικά τα βραδια ανοίγω και την λεντοταινια που είναι πίσω από της οθόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...