phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τα θέλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 προσωπικά δεν θα άλλαζα τα ηχεία για τα λόγο που μου είπες κατά τα άλλα μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου τα ακουστικα μου ειναι αυτα ,τα ειχα παρει 1-2 ευρω φθηνοτερα απο multirama http://www.skroutz.gr/s/31609/Philips-SBCHP400.html και δε τα συνδεω στο ηχειο , τα συνδεω στο front panel του haf (που εχω συνδεσει στη μητρικη) που βρισκεται αριστερα του γραφειου συνεπως ερχονται απο αριστερα κατω απο το αριστερο μου χερι και δε μπλεκονται καθολου με την επανω επιφανεια του γραφειου που βρισκεται το ποντικι και πληκτρολογιο οποτε και δε με ενοχλουν καθως παιζω o βασικος λογος που επελεξα αυτη τη συνδεσμολογια περα απο το προφανες, οτι δε μπλεκονται καλωδια με το ποντικι κτλ, ειναι οτι εχω πιο σωστο ηχο για καποιο λογο που δεν ειμαι σε θεση να εξηγησω οταν τα βαζω στην υποδοχη που εχουν τα logitech δεν εχω περιφερειακη ακοη , δηλαδη αμα γυρισω τη πλατη μου σε καποια πηγη ηχου μεσα στο παιχνιδι (npc πχ) δε ακουω τιποτα με το front panel απο την αλλη που συνδεεται απευθειας στη μητρικη εχω σωστο "surround" ηχο οπου κι αν βρισκεται η πηγη του ηχου στο χωρο του παιχνιδιου για να ακουσω μουσικη ή να δω κανα βιντεο ειναι οκ τα ακουστικα πανω στο logitech , για παιχνιδια ειναι απλα εφιαλτης το καλωδιο που ειναι 2 μετρα φτανει και περισσευει για να το συνδεσεις απευθειας στο κουτι οσο μακρια και αν ειναι και να μη μπλεκεις με πραγματα πανω στο γραφειο το front panel με βολευει γιατι ειναι και διπλα μου ακριβως , δε χρειαζεται να ψαχνω τρυπα πισω το κουτι σε σχεση με το γραφειο μου Όταν λες front panel? Δεν τα έχεις μόνιμα συνδεδεμένα? Εμένα το κουτί βρίσκεται στην δεξιά μεριά και όπως να χει πάντα με ενοχλούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ωραιο το κουτι. Ομορφο και βολικο! Σαν θερμοκρασιες πως τα παει? Εχεις παρατηρησει αυξημενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 @naruto Την υποδοχή που έχει εμπρός το κουτί, δίπλα από τις θύρες USB Δε τα βάζω πίσω στο κουτί αφού έχω αυτή την ευκολία Το μόνο ζόρι είναι οτι στη μητρική η υποδοχή του ήχου για front panel βρίσκεται κοντά στον επεξεργαστή, οπότε θες κουτί με ευκολίες για να περαστεί διακριτικά το καλώδιο Τα συνδεω μόνο όταν δε μπορώ να κάνω φασαρία με τα ηχεία, διαφορετικά ηχεία @zergoulini Αν λες εμενα, οχι το κουτι ειναι σουρωτηρι , το μονο προβλημα που δεν έχει είναι η ζέστη Το πρόβλημα που έχει είναι η σκόνη για αυτό και μου αρέσει που στο διάδοχο του μεταξύ αλλων βελτιώσεων έβαλαν και φίλτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Οχι για τον GeorgeMan Αναφερομαι! Παμε και ενα latest update: Το νεο -mini ITX πλεον- PC: Το PC εχει μια κλιση προς τα μεσα για να χωραει να μπαινει απο το καλοριφερ. Το σιδερο ειναι απαραιτητο για να μην λυγιζει το τεραστιο γραφειο, που ειναι στερεωμενο κατα τα 3/4 στον τοιχο. Πιο κοντινες εδω: Τα καλωδια στηριχθηκαν ετσι. Ελευθερα ειναι μονο του ποντικιου και του πληκτρολογιου: Το πριν και το μετα... (εχουν αλλαξει και τα ηχεια μιας και με καλυπτουν και με το παραπανω τα μικροτερα): Συγκριση νεου κουτιου με το subwoofer των Z-2300 (που θα φυγουν συντομα): Πως τα βλεπετε? Αξιζε τον κοπο? Σε αυτο το κουτι αναφερομαι! Λεω για θερμοκρασιες λογο οτι ειναι στριμωγμενα τα πραγματα μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω! Χωρις vga εχω μετα απο ωωωωρες web browsing: CPU ~33 (stock cooler, lowest rpm), Mobo ~30, HDD ~29 Με τη VGA ειχα: CPU ~46, Mobo ~38, HDD ~33, VGA ~53 (σε πολυ χαμηλες στροφες) Στο παλαιοτερο, full tower κουτι με τη Megahalems σαν ψυκτρα ειχα: CPU ~29, Mobo ~27, HDD ~26, VGA ~50, με τις ιδιες ρυθμισεις στα fan settings. Οποτε ναι με την καρτα γραφικων "ζοριζει" το πραγμα, αλλα δουλευει μια χαρα παρολες τις αυξημενες θερμοκρασιες Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δυο φωτό από το δικό μου pc μετά από προσθήκη και δεύτερης οθόνης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ωραια πατεντα το διαφανες γραφειο! Ομως δεν σε κουραζουν τα πολυχρωμα φωτακια το βραδυ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ομως δεν σε κουραζουν τα πολυχρωμα φωτακια το βραδυ? Αυτό! εγώ ούτε το hdd led δεν αντέχω τα βράδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 πέρα από το ότι τα πιο πολλά led καλύπτονται από το πληκτρολόγιο και το mouse έχω βαλει και διακόπτες για να απενεργοποιηθουν όλα τα led εκτος από αυτά που έχουν η μνήμες.πάντως εμενα δεν με ενοχλεί καθόλου ,ειδικά τα βραδια ανοίγω και την λεντοταινια που είναι πίσω από της οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axlgol Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Να και ακομα μια απο μενα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Συλλεκτης λαπτοπ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πριν λίγο πρόσθεσα την ledοταινία.Πως σας φαίνεται? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Καλούτσικο φαίνεται!! Τι λεντοταινία πήρες και απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα