Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Και απο εδω βλεπουμε ταινιες με τους φιλους μου. Μπορει να χωρεσει εως 6 ατομα. Ειναι επισης το κρεβατι μου, που οταν το ανοιξω γινεται ενα υπερδιπλο κρεβατι, για να τεντωνομαι οσο θελω Εντάξει το μαμησες το topic Δες τον τίτλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η ρετρό γωνιά μου... (PC1 υπογραφής) Είναι το μεγάλο. Το μικρό είναι ακόμα παλαιότερο (Pentium MMX), αλλά δυστυχώς ξέμεινε από μητρική... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πω ρε φίλε το σερβερόκουτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, αυτό από χώρους άλλο τιποτα! Απο διαρρύθμιση.... αλλο τιποτα επισης. Εδώ εισαι: (με άλλο hardware τοτε μεσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, κάπου είχα κι εγώ ένα πιο παλιό ακόμα, μιλάμε ασήκωτο, 20 κιλά εύκολα :Ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιο σεμεδακι Georgeman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα κάποιες αλλαγές και σας δείχνω το τελικό αποτέλεσμα.Το modem και το ράδιο δεν ζεσταίνονται Καθόλου(σχεδόν) με τα πράγματα πάνω τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, αυτό από χώρους άλλο τιποτα! Απο διαρρύθμιση.... αλλο τιποτα επισης. Εδώ εισαι: (με άλλο hardware τοτε μεσα) Σαν το iphone 5 είναι.... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Σαν το iphone 5 είναι....xaxxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ε, ε έρχεται! Με πατέντα να στερεωθεί αιωρούμενο κάτω από το γραφείο φυσικά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Georgeman γράψε λίγο όλη τη σύνθεση... Μέχρι στιγμής βλέπω AX 750 και 6850 ή αλλιώς michelin pilot λάστιχα σε zastava. Για συνέχισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 PC2 υπογραφης. Δεν βλεπεις καλα, 5850 ειναι. Το 750ρι αγοραστηκε για ΕΝΑΝ λογο: κατω απο 150w καταναλωση = fan completely off + 7 χρονια εγγυηση. Δε το εχω μετανοιωσει στιγμη. Επισης εχει σηκωσει 2500Κ oc'ed + CF 2x5850 oc'ed οταν πειραματιζομουν, και η 12ρα δεν επεσε ουτε 0.05v. (προφανως σε αλλο κουτι και με αλλη ψυξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Η Sapphire 5850 η Xtreme ειναι ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι. Μαλλον μ' αυτη θα τερματισω την καριερα μου στο gaming, οποτε η επομενη συνθεση θα ειναι σε κανα τετοιο: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004460 edit: DAMN IT, το editor bug ξαναχτυπησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα